Marsreflektion

Marsreflektion

Mars har varit en rätt märklig månad. Just för att platser man vanligtvis går till sakta men säkert stänger igen. Men sanningen är den att jag faktiskt mått så otroligt bra denna månad, som jag skrivit lite mer om i detta inlägg vilket såklart har varit väldigt skönt. Det känns som att jag har fått en hel del insikter och som att jag plötsligt känner mig ganska trygg i mig själv och inte låter någonting förstöra den känslan. Så trots att det varit en märklig månad så tycker jag ändå att den varit väldigt bra! Mars inleddes med min sista vecka på praktiken och det var såklart tråkigt att sluta där men lärde mig så mycket och hade verkligen så roligt. Så Mars startades med bra energi följt av årets hittills roligaste helg så det kändes som att jag var peppad inför hela månaden.

Jag har känt mig nöjd med mina blogginlägg på senaste, försökt tänka lite kreativt och skrivit längre texter vilket jag personligen kan tycka är roligt att läsa om än enbart vardag. Jag har mest gått klädd i mina nya träningskläder från Peonias denna månad, varit på en hel del middagar (hemma då det är typ det man kan göra men innan det verkligen bröt ut här var jag på L'Avventura med Saga), fått vårkänslor och varit på många promenader framförallt runt Årstaviken, skrivit en lista på vad man kan göra i karantän, varit på några dejter, shoppat en del och fotat en outfit. Framförallt i Mars har jag mått så himla bra, inte att jag annars mår dåligt utan jag mår oftast bra, men just nu har jag verkligen känt att jag inte tar åt mig lika mycket av saker. Jag blir på något sätt inte besviken eller tar något personligt på samma sätt som jag kanske tidigare gjort - och i nuläget känns det som att den här känslan aldrig kommer försvinna. Så allt som händer i samhället till trots har det varit en väldigt bra månad för mig!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Så fint att både kunna känna och säga att en mått otroligt bra, vilken underbar grej. Njut i den känslan så hoppas jag att april månad kommer behandla dig lika väl! Stor kram <3
nouw.com/myjjohansson
sofiahaag
sofiahaag,
Tack för din fina kommentar! Hoppas du också haft en fin månad och får ett härligt April!! <3
nouw.com/sofiahaag