Min helg i bilder

Det är ju faktiskt roligt att läsa bloggar som kör ”min helg i bilder” där man får följa med från personens helg. Nu tänkte jag inte på det så mycket under helgen så kanske inte blev så många bilder. Men ändå, vi kör.

I fredags hade jag sån fredagsfeeling, det var AW i varje hörn och solen sken när jag gick från kontoret. Jag och Victor möttes upp vid Hötorgshallen och köpte med Oliver och en god ost och körde lite AW hemma med gott rött vin.

I lördags träffades jag och Johanna för att fota och gå till bageri Ingrid på Regeringsgatan, och jag tror jag har ett nytt favoritställe! Så goda bullar verkligen. Vi tog så mycket fina bilder, hann fota lite samarbete och satt på Ingrids lilla bänkar utanför i solen och drack kaffe, åt vaniljbullar och pratade om drömmar!

På kvällen var vi bjudna på middag hos Victors kollega vilket var en trevlig kväll, men tog inga bilder utan lämnade mobilen i väskan hela kvällen.

Och i söndags var det strålande sol och riktigt vårväder, jag körde min trenchcoat som jag invigde under helgen och kände vårpirr. Jag mötte upp Karin, Sofie och Hanna och vi promenerade mot Rosendal där vi satt rakt i solen för en fika. Blev en långpromenad både till och från stan, samt runt djurgården. På kvällen lagade vi salsiccia pasta och kikade på en ny serie. Och det var min helg <3

Gillar