Min helg i bilder

Jag har haft en riktigt bra helg, den kändes extra allt! Efter en bra och inspirerande jobbdag på fredagen hade jag dragit ihop en AW med ett gäng tjejkompisar. Jag hade sagt att jag kommer vara på Spesso och så får alla som kan svänga förbi på ett eller flera glas. Så fick jag bästa bordet på Spessos takterass och där satt vi hela kvällen. Tjejerna droppade in och det blev fler och fler under kvällen så tillslut satt vi elva stycken runt bordet. Härlig stämning och ett magiskt gäng + bubbel, vad mer kan man önska av en fredagkväll!

Mm helgfrukost. Min nya favoritblandning är banan, jordgubbar och apelsin vilket är vad jag vill äta hela tiden! Vart mest fix på lördagen och på eftermiddagen mötte jag upp Hanna, Karin och Anna på Cave Nizza för ett glas vin. Sedan promenerade vi hem till mig, åt lite pre snacks, lagade vodka pasta, drack rött och pratade i flera timmar. Riktigt härlig kväll!

På söndag mötte jag upp Daniella här på söder, hon hjälpte mig fota till ett samarbete, vi fikade på Café Pascals uteservering och strosade runt i secondhand butiker, esteriör och ATP Atelier. Man vill ju ha allt (när man är pank innan löning dessutom). På kvällen lagade jag och Victor frikadeller i tomatsås och började kolla på Robinsson. Haha jag har börjat bli en riktig tv-person, aldrig följt så många tv program som går just nu. Hoppas ni också hade en fin helg!

Gillar