Min helg i bilder

Åh jag har haft en så härlig helg, känt mig så glad och harmonisk typ haha. Jag har varvat praktik och jobb nu fjorton dagar i rad så det var skönt att äntligen ha en helt ledig helg. Så här kommer ett klassiskt helginlägg med bilder från både mobilen och systemkameran!

I lördags efter en välbehövd sovmorgon gjorde jag och Victor en dagsutflykt till Sigtuna och det var faktiskt första gången jag var där. Klassas väl kanske mest som en sommaridyll men tyckte det var så mysigt även på hösten. Lyckan när man är ledig och lyckas tajma in en riktigt fin, solig höstdag! Vi strosade runt, satt ute och fikade, jag fotade lite etc. Väldigt mysigt var det! På eftermiddagen när vi var tillbaka hemma hade vi lite spelkväll och avslutade med carbonara och ett par glas rött. Så lyckad lördag!

Och på söndagen träffade jag Agnes för brunch på Mahalo, var så längesen jag var där och kände att jag hade cravings för en god bowl! Alltid härligt med en söndagsbrunch men så tänker ju ca hela Stockholm så är ju verkligen fullt på alla ställen, men vi lyckades snabbt få bord! Efteråt tänkte vi promenera och fota i Vasastan, så vi strosade bort mot Vasaparken. Men det kändes inte som att träden var riktigt lika fina och som att hösten inte riktigt kommit lika långt som när vi var där samma tid förra året. Vi fortsatte vidare mot Karlbergsvägen och promenerade runt i Vasastan men var av någon anledning så svårt att få till fina bilder, ljuset var inte alls på vår sida. Dessutom blåste det och var så sjukt kallt, så efter ett tag gav vi upp när händerna var helt röda av kyla haha! På kvällen åkte jag hem till familjen och åt en höstig gryta till middag och avslutade med de sista avsnitten av bästa Älska mig. Så allt som allt - en otroligt härlig helg mitt i hösten! #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Vilken mysig helg du verkar ha haft! Så fina bilder!

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,

Jag håller med om att det blåste mycket i helgen, jag avskyr de... Så fina pumor, jag har redan karvat två. Kan knappt hålla mig för att köpa fler 😊

nouw.com/oliviamalm
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken mysig helg! Älskar höstbilderna och det lät riktigt gott att avsluta med en god gryta! Hoppas du får en fin vecka!

nouw.com/emmeliesehlin
Desireekujala
Desireekujala,

Vilka härliga höstbilder! Låter som en mysig helg <3

nouw.com/desireekujala
hilmak
hilmak,

Mysiga bilder! Och så gott med brunch 😍

nouw.com/hilmak
isabylund
isabylund,

men näääääe vad mysigt! Så mycket fint på en helg <3

nouw.com/isabylund
Angerts
Angerts,

Härliga bilder!! Låter som en supermysig helg 😍 ”Älska mig” är ju sååå bra! 😘

nouw.com/angerts
artibus
artibus,

Otroligt vackra bilder, älskar alla fikabilder mest såklart haha <3

nouw.com/artibus
KateOgembo
KateOgembo,

men åh vilken mysig helg😍

nouw.com/kateogembo
Hilma
Hilma,

Gud vad härligt att helgen varit så himla bra <3 Hoppas du får en fin onsdag, kram!

nouw.com/hilma