Min vecka i bilder

I och med att Milano-inläggen dessvärre är slut tänkte jag lägga upp lite bilder från senaste veckan. Ett litet Min vecka i bilder skulle man kunna kalla det! Jag har:

- Suttit på världens härligaste takterrass i Gamla Stan med mina kollegor. Vi skulle ha en avslutningskväll för Julia som tyvärr slutar och ett sätt att umgås med varandra. Var en riktigt mysig kväll med bubbel, take away från Vapiano, spel och massa snack. Tiden flög förbi verkligen.

- Haft en mysig kväll med Agnes i Humlegården och strosade sedan hela vägen till fjällgatan för att äta mjukglass lagom till solnedgången över Stockholm. Det är en sommartradition! Sedan tog jag en riktigt härlig kvällspromenad från fjällgatan hem till Årsta!

- Ätit på Surfers med Elin som öppnat i Humlan i år i gen. Vi båda var taggade på att gå dit och vi beställde in våra vanliga rätter och drinkar, så gott! Fortsatte sedan vidare till Utecompagniet där det alltid är så rolig stämning. En riktigt bra sommarkväll mitt i veckan!

- Umgåtts med pappa i stan, vi fikade lite på Wienercaféet uteservering och lunchade på taket på Åhléns och strosade genom Gamla Stan.

- Har firat en mysig midsommar med familj och släkt och sitter just nu hemma hos familjen i Nacka. Sitter på altanen rakt i solen och läser och dricker en kanna iste. Familjen har skaffat nya utemöbler som är så mysiga, perfekt att vara här på sommaren! Vi har varit och ätit Gelato tidigare idag och har nu bara en lugn eftermiddag och kväll. Sedan jobbar jag min sista vecka innan semestern <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Ser UNDERBART ut!
nouw.com/celinelundqvists