Min helg i bilder

FREDAG
Jag har skaffat en kamera!! En liten kompaktkamera som sedan förra veckan får följa med överallt och det fick den garanterat göra hela helgen. Så jag tänkte att det får bli en liten ”min helg i bilder”.

I fredags tog jag en fotopromenad på lunchen för att öva på kameran. På kvällen gick jag och Victor till Bistro Bananas som ligger precis vid oss och åt goda pizzor och drack orangevin. Utanför började det ösregna och vi gick på bio på Victoria, vi såg Top Gun och den var riktigt bra. V tyckte till och med bättre än den första!

LÖRDAG
På lördagsmorgonen åkte vi ut till Victors landställe vilket blev superlyckat och en mysig sommardag! Fikade, promenerade vid vattnet, spelade spel, badade bubbelpool, åt jättegod middag och kände verkligen att det var starten på sommaren. Vi ska även tillbaka dit till midsommar!

SÖNDAG
Vi sov över på landet men åkte tillbaka till stan redan på morgonen då vi båda hade planer. Jag mötte upp Agnes och vi promenerade till Rosendals Trädgård, verkligen en favoritplats i Stockholm. Vi fikade, kikade bland växter och i bodarna (jag fick med mig deras rabarbersaft hem som jag dricker nu). Supermysigt. När jag kom hem lagade Victor bolognese och vi hittade på film. En riktigt lyckad helg!

Gillar