My Makeup Routine

Eyes:
- Börjar alltid med ögonen och med en ögonskuggsprimer från Urban Decay, den är verkligen hur bra som helst. Märker stor skillnad när jag inte använder den (ögonskuggan sitter hela dagen med denna primer).
- Sedan ögonskugga, använder den första NAKED paletten från Urban Decay. Börjar med att blanda färgerna Naked och Sin som en slags grund, sedan ramar jag in ögonlocket med färgen Hustle.
- Super Liner Extra Black
från L'oreal Paris, den köper jag alltid, superbra! Börjar med själva "vingen" och fyller sedan i ett relativt tjockt men jämnt eyeliner streck på ögonlocket.
- Böjer ögonfransarna och sätter på mascara. Använder inte alltid samma men just nu är det Lash Injection från märket Too Faced.

Face:
- Övergår till ansiktet. Här börjar jag med en primer från Too Faced.
- Next up; Foundation! Har flera gånger använt Hello Flawless i färgen "I'm all rhe rage Beige" från Too Faced och kommer säkerligen köpa den nästa gång också. Just nu använder jag till den en foundationborste från Kicks, men har länge tänkt köpa en från MAC, nummer 132.
- Just nu har jag en concealer under ögonen (och lite där det behövs) från Smashbox. BB cream eyes i färgen Light/Medium som jag applicerar med en liten rosa beautyblender från Sephora.
- Fyller i ögonbrynen litegrann med ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills i färgen Soft Brown.
- Med min puderborste (nummer 109) från MAC börjar jag med att lägga på lite ljusare puder från Anastasia Contour Kit. Använder den mittersta färgen längst upp, tror den kallas Banana. Tar sedan min lilla puderborste (nummer 286) från MAC och använder det mittersta pudret på nedre raden för att lägga en contour vid näsan.
- Tar den större puderborsten (nummer 109) och använder antingen Anastasia Contour Kit eller bronzer från Smashbox i färgen Suntan Matte för att lägga en contour på kindbenen, käkbenen och i pannan.

Lips: - Läpparna kvar, börjar med EOS lipbalm eftersom mina läppar tyvärr alltid är väldigt torra. Sedan har jag lite olika val;
- En läppenna från MAC i färgen Whirl för att få läpparna att se lite fylligare ut. Antingen tar jag bara den och målar på/strax utanför läpplinjen eller så tar jag också ett ljusrosa läppstift, just nu ett från Too Faced i färgen Marshmallow Bunny.
- Kan också hända att jag kör på mörkrött eller klarrött läppstift, det mörkröda kommer från MAC och är i färgen Diva. Det klarröda kommer från Maybeline och är i färgen Fatal Red.

Gillar

Kommentarer