Några favoriter på instagram

Inspirerande instagramkonton kan man väl inte få för mycket av? Jag inspireras av fina, ljusa flöden, snygga outfits och inspiration till ett mysigt liv - antingen i Stockholm eller utomlands. Har många favoriter, men här är några som jag vill rekommendera just nu. Ni känner säkert till de allra flesta men kanske någon ny profil dyker upp för er? Och vilka skulle ni vilja tipsa om? Klicka på bilderna för att komma direkt till deras instagram.

BIANCA GONZALEZ
Tror de allra flesta känner till Bianca, hon har verkligen börjat bli stor nu på instagram. Men exakt alla bilder hon tar ser så otroligt mysiga ut, varesig det är en bild på hemmet, omgivningen, sig själv eller inredning så blir man så inspirerad. Verkligen ett konto jag gillar och får en mysig feeling av.

RODJA PAZOOKI
Rodja har jag följt ett tag nu och förutom att hon har väldigt inspirerande och fina bilder i flödet så har hon även en väldigt härlig personlighet som kommer fram på Stories. Gillar att många konton blivit mer personliga och hon är en av de. Tar även upp viktiga frågor, står för bra värderingar och är väldigt gullig mot alla sina följare.

TESS HELL
Therese Hellström som hon egentligen heter, har jag också länge varit en inspirationsperson och någon jag sett upp till. Så var väldigt kul när hon dök upp på FORNI kontoret när jag hade praktik där. Härlig mix av färgglada outfits, karriär och livet i Paris. Även om jag själv inte klär mig särskilt färgglatt blir jag så inspirerad av hennes stil.

MELIS EKREM
Melis hittade jag i vintras och fastnade direkt. Exakt sån här stil som jag absolut älskar, både till kläderna och estetiken. Hon känns också väldigt genuin i sitt content och här inspireras jag av stilen, kläderna, detaljbilderna och hela estetiken i hennes flöde.

NIKLAS RYDASP
Nej men ni förstår väl varför jag gillar detta konto hehe. Jag älskar ju pasta, ås när jag för ett par veckor sedan kom över detta konto började jag följa direkt. Har redan hunnit med att testa en svamppasta som var ett bra recept, och vill testa alla han lägger upp. Så fin uppläggning och massa gott!

NORRSKENET
Ett härligt konto som drivs av Milano och under tiden jag följt henne har hon bott i Stockholm, Monaco och Paris. Härliga bilder i medelhavsstil och hon riktar in sig mycket på fina bakelser och goda efterrätter!

FOXXTRAVELS
Sophia Liska som driver Foxxtravels är ute på härliga resmål precis i min smak. Vingårdar i Italien och vackra städer i södra Frankrike etc. Mycket härliga bilder på god mat, restauranger och omgivningar från hennes resor.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh vilket fint inlägg du gjort! Tack för tipsen ❤️
nouw.com/hannakarlzzon
sofiahaag
sofiahaag,

Åh vad kul att höra! ❤️

nouw.com/sofiahaag
Desireekujala
Desireekujala,

Så många härliga konton! <3

nouw.com/desireekujala
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Härligt inlägg! Kul med inspiration! 😊

nouw.com/emiliakarlsson