#Nouw30DayChallenge

Jag vet inte om det märks, hoppas inte, men jag har inte allt för mycket inspiration just nu. Det ska jag vara ärlig med! Hemma hela tiden, det är mörkt, väldigt lugnt i skolan trots näst sista terminen, jag väntar på olika besked så jag går runt och är lite nervös hela tiden haha. Och då blir det tyvärr inte jättemycket bloggande... dessvärre!

Men vilken tur då att Nouw har startat igång en ny challenge! Nämligen #nouw30daychallenge vilket jag är så taggad på! Jag tyckte det var så roligt med den förra utmaningen i September och kände verkligen att jag kom igång med bloggandet. Och nu är det ju verkligen behövligt med en utmaning och inspiration.

Tanken är nu att man ska blogga minst 15 gånger i Januari och man ska få bloggandet som en naturlig del av vardagen, hitta lite av ev egen nisch och utvecklas i bloggandet och våga tänka utanför boxen. Det tycker jag är väldigt kul och jag märkte förra gången hur mycket mer kreativ man blev. Hur man ständigt tänkte ut nya kreativa idéer. Ni hittar utmaningen och anmäler er på Nouw.com/nouw30daychallenge

Vad jag vill med mitt bloggande:
Jag vill ha min blogg lite som ett magasin och inte enbart vardagsinlägg, även om det också är roligt att få in här och där. Därför vill jag utveckla mitt kreativa tänk, skriva mer inlägg som är lite mer som artiklar och krönikor. Exempelvis göra fler collage, tips, krönikor om olika ämnen, Stockholmstips, stilinlägg och mycket inspiration. Jag vill verkligen att läsaren ska få en stor dos inspiration när de läser min blogg, varesig det handlar om tips och inspiration, till att ta vara på vardagarna, till tankar om hälsa och mående till stil. Jag vill ha en bra blandning av inlägg och kategorier här! Och vill utveckla allt det under januari och kommande år!

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Jeg er så gira på denne selv! Håper virkelig jeg får blogg ånden tilbake! Har vært litt umotivert selv i det siste, men nå har jeg begynt å planlegge innlegg til challengen allerede, så denne skal bli bra!🤩🤩😍

nouw.com/amaliev
linnahlbergg
linnahlbergg,

Vilken mysig hatt!

nouw.com/linnahlbergg
sofiahaag
sofiahaag,

Tack så mycket!! 🥰

nouw.com/sofiahaag