Novemberreflektion

Novemberreflektion

November har varit en väldigt bra och mysig månad... för mig personligen alltså. Såklart hur tråkigt som helst att andra vågen är här och att det bara blir värre med pandemin. Jag har gått från att ha praktik varje dag på kontor till att gå tillbaka till skolan som nu är helt på distans så det har varit mycket på hemmaplan denna månad. Vilket också varit lite mysigt faktiskt men helt ärligt lite svårt att ha full fokus hela tiden. Jag inledde November med en Q&A vilket var typ första gången för denna blogg, så roligt att få in lite frågor att svara på! Jag har även haft mitt allra första samarbete, som var tillsammans med Posterstore.se och är så glad för mina nya tavlor. Har inte varit några middagar ute på restaurang denna månad alls, vilket är ju förståeligt, men några väldigt mysiga middagar på hemmaplan. Och jag har faktiskt till och med jobbat mitt sista pass på Club Monaco, var lite blandade känslor faktiskt även om det var jag som själv ville sluta och sade upp mig. Men butiken finns kvar och jag får komma dit som kund istället!

I November har jag skaffat mig en ny mobil, nämligen en iPhone12 som jag är så nöjd med!! Så blir mycket roligare (och bättre) att fota med mobilen nu haha. Jag har shoppat lite, bland annat en ny höst/vinterjacka och fantastiskt mysiga tofflor, varit på brunch (och skrivit ett inlägg med ett par brunchtips i Sthlm), haft en magisk dag på yasuragi med mamma, postat en outfit, skrivit om min nya stilinspiration, haft både sega och produktiva dagar vilket kanske är lite väderberoende också såklart, plus att man blir lite trött av att vara hemma så mycket - viktigt att ta sig ut på promenader ändå, det ska jag bli bättre på! Jag har även haft månadens bokklubb med Linnea och Saga vilket jag skrev lite om i bloggen plus tipsade om vilka böcker vi läst och November avslutades med en väldigt mysig helg på Smidö. Det har som sagt varit en väldigt mysig månad och är så taggad på December och på allt mysigt man kommer göra. Det är adventssöndagar, lucia, förhoppningsvis lite snö, min födelsedag, julafton och årets sista månad!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Så mysigt att läsa om din månad såhär <3

nouw.com/desireekujala
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Verkligen så mysigt och inspirerande att läsa!
nouw.com/majanilssonlundstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,

Ser så mycket fram emot december nu, det behövs i mörkret <3

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,

Så himla fina bilder!

nouw.com/oliviamalm
enligtmalin
enligtmalin,

Fint att du haft en mysig och bra månad 😊 Här ser jag också så mycket fram emot december 😍

nouw.com/enligtmalin
agnesmathilda
agnesmathilda,

Det här var verkligen ett så mysigt sätt att få ta del av din månad på! Kul att du är nöjd med nya mobilen <3

nouw.com/agnesmathilda
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vilket härligt inlägg 💕

nouw.com/ebbabrage
isabylund
isabylund,

Men hjälp vad mycket mysigt du hunnit med! Har också köpt en iPhone 12 förra (!) månaden, sjukt nöjd!! Allt blir roligare att fota, haha.

nouw.com/isabylund
amaliev
amaliev,

Så koslig å lese! Håper desember blir bra! ❤

nouw.com/amaliev