Nya instagramfavoriter

Har hamnat över en hel del nya fina instagramkonton på senaste. På praktiken jobbar jag mycket med sociala medier och just instagram så det är ju väldigt mycket av vad ens dag handlar om, då blir man så inspirerad av nya konton, fina bilder och flöde - och blir själv inspirerad av att uppdatera och fota massa fint content!

Först ut är Josefine Kanth som är Style Editor på Elle så det blir en hel del collage, stil, inredning och fina bilder. En väldigt fin blandning helt enkelt, blir så inspirerad.

Danska Helene härnäst. Hennes fina inredningskonto hittade jag faktiskt igår och älskar allt med denna inredningsstilen och hennes ljusa fina bilder. Exakt sådär vill jag att min framtida lägenhet sådär, vill bara köra copy paste.

Älskar detta lite minimalistiska hos Karin Bylund och vill själv ta efter det till mitt egna instagramkonto. Kan ibland tycka att det känns tråkigt när det inte händer mycket i bilder jag själv lägger upp och därför blir det mycket färg, pasteller och mycket saker på bilden - men det tycker jag verkligen inte när jag ser andras content. Blir inspirerad!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Fina konton! 🥰 tack för tips! <3

nouw.com/hilmak
Angerts
Angerts,

Håller med dig att det känns trist när man själv gör det men det ser SÅ fint ut i andras flöden! haha! <3

nouw.com/angerts
IP: 82.99.3.229