NYÅR / 2020

Åh hade verkligen ett så lyckat nyårsfirande!! Var bjuden på middag som Sofie, Linus, Tom och Molly styrde! De hade verkligen fixat så fint i lägenheten och lagade mat för fullt! Världens buffé med så mycket gott och det kändes väldigt lyxigt!! Där var även bland annat Hannes, Matilda och Anna och vi hade en riktigt härlig kväll. Skålade med bubbel, åt gott, drack hotshots, och tog massa fina bilder innan det var dags att bege sig mot Skinnarviksberget där vi befann oss på tolvslaget! Jag älskar verkligen tolvslaget vid nyår, har blivit tradition att poppa en fin champagne och man känner verkligen att nu är det nytt år!
Efteråt skulle gänget till under bron men varken jag eller Anna var så sugna på klubb och hade blivit bjudna till en fest på Djurgården så där spenderade vi resten av natten!

Hem kom vi sedan vid 05-tiden och dagen bestämde sig jag och Anna för att ses på en promenad! Köpte med kaffe och croissant och gick längst med norrmälarstrand! Det var kallt men så vackert när himlen färgades alldeles knallrosa av årets första solnedgång <3

Gillar

Kommentarer