Nytt från Poster Store

Inlägg i samarbete med Poster Store.
Poster Store är en svensk webbutik som säljer superfina posters, ramar, tavlor och allt som man kan tänkas vilja sätta upp på väggarna!

Alla som varit hemma hos mig vet att det finns en del tomma väggar att hänga upp tavlor på, så att få göra ett samarbete med Poster Store känns så himla roligt och rätt! Det var svårt att välja motiv då det finns så mycket fint på hemsidan, men jag har ju blivit lite mer inne på minimalistiska motiv och natur. Dessutom har jag börjat älska ljust trä och jordnära färger så det blev två fina tavlor med träramar. Storleken var jag också lite osäker på men insåg tillslut att jag är all in för stora tavlor, ger så mycket mer effekt så jag är väldigt nöjd med att jag valde 50x70 storleken.

Beige Vass Poster

Poster Store jobbar med posters och ramar i skandinavisk design som är så fina och prisvärda tycker jag, och de får dessutom ny kollektion varje tisdag så utbudet av teman och kategorier är stort! Det finns någonting för alla smaker helt enkelt. Något som jag tycker är bra och viktigt att ta upp är även miljö och hållbarhetsaspekten. Alla affischer är nämligen tryckta på papper av hög kvalitet och jag vill citera Poster Store gällande hållbarhet. "Vårt mål är att minimera miljöpåverkan av vår produktion på ett sådant sätt att vi kan uppfylla högsta standard för hållbarhet och öppenhet till våra kunder. Alla våra aktiviteter kännetecknas av korta transportsträckor och smart logistik, vilket hjälper oss att minimera vårt koldioxidavtryck på miljön". Sånt tycker jag känns jätteviktigt när det handlar om konsumtion och det känns bra att man då samarbetar med ett företag som är transparenta och måna om hållbarhet.

Och det bästa av allt är väl ändå att med koden sofia35 får ni hela 35% på alla posters, förutom kategorin "Selection". Denna rabattkod är aktiv från och med idag i en månad så fram till den 8e December. I dessa tider kan man ju tänka att det är en perfekt julklapp att köpa en fin tavla till någon man tycker om, eller varför inte unna sig själv till sitt eget hem! Så 35% på alla posters, förutom selection, med koden sofia35!

Jag vill verkligen fortsätta beställa tavlor och planscher från Poster Store. Jag vill absolut ha en tavelvägg i framtiden men känner mig inte så duktig på att bara beställa och sätta ihop utifrån egna idéer. Därför är det superbra att Poster Store hjälper till med det genom att ha massa fina inspirationsbilder så att man kan designa sin egna tavelvägg. Då kan man enkelt se vilka mått, ramar och affischer det är på bilderna. Det tycker jag är bra då det kan vara svårt att veta hur stor en 50x70 tavla är exempelvis. De har olika inredningsstilar och teman på varje bild så det är ju lätt att se att man kan skräddarsy en tavelvägg som passar sitt eget hem. Jag kommer vilja fortsätta med de minimalistiska, beiga motiven och träramarna, det blev så fint. Är jättenöjd och blev verkligen ett lyft i lägenheten!
Tack Poster Store

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Men wow vilka fina tavlor! 😃 Blev ju så fint <3

nouw.com/desireekujala
sofiahaag
sofiahaag,
oliviamalm
oliviamalm ,

Så otroligt fin! Jag vill verkligen skaffa fler posters 😊

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,

Perfekt tillfälle nu! 😉

nouw.com/sofiahaag
happyM
happyM,
Åhhh wow så himla fint ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Verkligen så fint!!
nouw.com/beattriicee
esmeraldaa
esmeraldaa,
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så galet snygga!

nouw.com/celinelundqvists
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla fint! Jag älskar verkligen hur nya posters kan få ett helt rum att kännas nytt! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
martineeljostveit
martineeljostveit,

De har så utrolig mye fint <3 Nydelige bilder 😊

nouw.com/martineeljostveit
malinkirstine
malinkirstine,

Vad fint det blev <3

nouw.com/malinkirstine
amaliev
amaliev,

Så fine bilder, og godt med litt nytt! 🤩

nouw.com/amaliev