Nytt smink & nya favoriter

Oftast när jag köper smink så köper jag samma gamla favoriter när dem har tagit slut. Men då jag hade lite presentkort på Sephora och Kicks var jag sugen på att testa lite nya produkter. Så jag frågade min kompis Daniella, som är expert på beauty och alla nya märken, om lite tips. Så har blivit lite nytt smink på senaste och tänkte visa + skriva lite recensioner. #bestofnouw

Chanel 'Les Beiges Bronzing Cream - 390 Soleil Tan Bronze'

Denna Chanel krämbronzer har jag fått tips från flera vänner så jag var sugen på att själv slå till. Den beskrivs att ge "a natural sun-kissed glow" och det vill jag hålla med om. Den är skön i konsistensen och att applicera. Just nu på sommaren så sminkar jag mig mindre än vanligt så kan bli att jag bara använder typ lite glow drops och denna för ett fint resultat!

Milk Makeup 'Highlighter Mini Stick - Champagne Pearl'

Åh denna är en mini produkt men en stor favorit. En så härligt krämig highlighter som går in jättefint i huden och blir väldigt glowy.

Hourglass 'Arch Brow Volumizing Fiber Gel - Auburn'
Jag har tidigare använt en penna från Anastacia och inte lagt så jättemycket tid eller tanke på mina bryn. Men så fick jag tips om denna som är en borste med färg och det vill jag verkligen fortsätta använda istället för bara en penna. Jag var sugen på ett lite mer naturligt resultat vilket denna verkligen gav och gillar den absolut - men tror kanske den passar bättre för någon som redan har ganska buskiga ögonbryn. Mina är så söndernoppade sedan flera år tillbaka och har inte riktigt en form så tyckte att det kunde vara lite svårt ibland att "skapa" en form till brynen med denna. Men annars en väldigt bra produkt och får helt enkelt fortsätta öva.

Rare Beauty 'Liquid Touch Weightless Foundation - 280N'
Åh fick då tips om Selena Gomez sminkmärke som nyligen lanserats i Sverige, Rare Beauty, och ville ju direkt ha exakt allt. Så fina produkter och så fin förpackning. Nu under sommaren kände jag att jag behövde en ny, mörkare foundation så jag passade på att slå till och beställde hem en från Rare Beauty. Fick hem den idag och provade så fort jag tagit bilden och wow, vad fint resultat det blev. Jag har tidigare haft Clinique som favoritfoundation men skulle nog säga att denna tar förstaplatsen nu.. trots att jag bara använt den en gång. Färgen var helt perfekt, gick in i huden så bra och lätt att applicera. En blandning mellan matt och dewy skulle jag säga och var inte supertäckande, så man får jobba fram det resultat man vill ha vilket är perfekt nu på sommaren när man kanske inte vill ha det så täckande. Så nöjd och vill verkligen beställa fler av Rare Beauty's produkter.

Flaer '106 Buffing Foundation Brush'
Denna fick jag egentligen inte tips om men tänkte att när jag beställt en ny foundation så var jag sugen på en ny borste till, så det fick lite spontant bli denna från Flaer. Jag gillar denna typ av foundationborste, och tillsammans med Rare Beauty foundation funkade den superbra!

Gillar

Kommentarer