Paris Snapshots

COLOURFUL STREETS
En av dagarna när Ida var här bestämde vi oss för att utforska områdena runt Canal St-Martin. Kan nog hända att vi gick lite fel till en början då det mest var öde och ruffiga kvarter men sen hamnade vi vid kanalen där det fanns flera mysiga restauranger och båtar, där männen spelade boule och folk joggade och solen sken. Dit går jag gärna igen och kollar lite mer. Hur som helst hittade vi mysiga prylbutiker och grafittiväggar där vi stannade för lite fotografering!
COLOURFUL ART
En av dagarna när båda tjejerna var här åt vi brunch i Marais och började promenera runt. Vi hittade flera mysiga gallerier där vi gick in, bilderna ovanför är från mitt "favorit"galleri, det var relativt nyöppnat och jättecoola färgglada tavlor. Det såg ut som att någon bara kastat färg och som att det inte ens torkat än! Det var roligt att gå runt bland de mysiga butikerna och gallerierna, älskar Marais.
WINE AND DINE
För ett par kvällar sedan mötte jag och Sofie upp Madeleine, en svensk tjej vi träffat här, i Marais för middag på La Favorite. Servitören flirtade med oss och fyllde ständigt på våra vinglas och dessutom erbjöd oss att hoppa gratis fallskärm då han var instruktör. Bild nummer två är från igår då Sofie stannade hemma pga förkylning (stackarn) och jag åkte till St Germain för att sätta mig på Cafe De Flore där jag drack rosé och skrev. Väldigt avkopplande och mysigt. På kvällen möttes vi upp igen och gick på konsert med RY X.
RAINY DAYS
Dessa bilder är från idag. Från förra veckan med strålande sol har regnet nu kommit tillbaka. Ja.. ni Stockholmare har bättre väder än oss nu haha. Vi började på Picasso muséet i Marais och promenerade längst med gatorna tills vi hamnade i Notre Dame kvarteren. Trots regnet och den gråa himlen så är det ändå så himla fint att gå runt här. Regn i Paris.. lite romantiskt ändå :) Vi stannade på en Italiensk restaurang där vi åt sen lunch/tidig middag, för mig blev det pasta med musslor (som jag verkligen börjat tycka om) och Sofie åt lasagne. Så gott! Nu sitter vi i lägenheten bredvid varandra med varsin dator och tar det lugnt.

Bisous, Bisous.

Gillar

Kommentarer