Picknick, tapas & skärgården

Hej på er! Här kommer ett hederligt min helg i bilder som man kanske kan vänta sig en söndagskväll! Har nämligen haft en supermysig och somrig helg. Efter jobbet i fredags hade jag och Victor styrt ihop en picknick med Karin, Anna och deras killar. När vi skulle åka in mot stan stod det såklart att det skulle börja regna så var lagom stressad när man fixat korg, filt och picknick-tillbehör haha, men vi klarade oss så det var skönt! Vi satt på Djurgården, drack rosé och somriga ciders, åt jordgubbar, chark, baguette och annat snacks och pratade hela kvällen. Många såna picknicks ska det bli i sommar!

På lördagen vaknade jag och Victor väldigt sent, haha vi är mästare på det. Egentligen var planen att åka till hans landställe men det stod att det skulle börja regna… vilket det verkligen började göra senare. Det öste verkligen ner, så vi var bara hemma hos mig, började med brunch och gjorde på eftermiddagen Aperol och lite snacks, kikade på fotboll, läste osv. Sedan mot kvällen, när det som tur var hade slutat regna, begav vi oss mot Kungsholmen för middag på Tapas 28. Vi satt ute och beställde in massa god tapas och sangria, var supermysigt!

Och idag på söndagen hade jag och Victor bestämt oss för att åka till Fjäderholmarna! Vi gjorde det förra året så vi ville verkligen hinna med det även denna sommar. Vi åkte ut relativt tidigt, strosade runt på ön, käkade lunch på Rökeriet (jag hade längtat efter rökta räkor), satt i solen och köpte årets första kulglass. Det blåste en del och solen gick i moln titt som tätt, men var väldigt mysigt och en härlig sommardag! Har ni haft en bra helg?
#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Men så mysigt 😍
nouw.com/hilmak
evelinajosefines
evelinajosefines,

Men fy vad mysigt!

nouw.com/evelinajosefines
matildatakkula
matildatakkula,
Hej finis! Hoppas allt är bra med dig! Jag har precis lagt upp min första video på youtube som du gärna får kolla in. Länk finns i mitt senaste inlägg. Kram på dig <33
nouw.com/matildatakkula
megkaup
megkaup,

vilken härlig sommarhelg du haft! 😍

nouw.com/megkaup
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Neejj vad mysigt med picknick! Blev sugen på att styra upp något sånt själv 😍

nouw.com/corneliavilhelmssoon
sofiahaag
sofiahaag,

Jaa, det är en så härlig sommaraktivitet!!

nouw.com/sofiahaag
KateOgembo
KateOgembo,

Men gud så mysigt!!😍

nouw.com/kateogembo
sofilagerback
sofilagerback,

Men hur mysigt, jag älskar picknick! Det bästa på sommaren ju 🥰

nouw.com/sofilagerback
sofiahaag
sofiahaag,

Jaa samma här, perfekt aktivitet med vänner! <3

nouw.com/sofiahaag
feliciatingberg
feliciatingberg,

Meen så mycket god mat😍

nouw.com/feliciatingberg