S CONFESSIONS

Jag är verkligen helt hopplös när det gäller mitt hår!! Bara på dessa fyra månader som gått av 2016 har jag haft ljus/mellanbrunt med extensions, klippte sedan axellångt och efter en månad färgade jag mörkbrunt och satte in ny hårförlängning. Det sistnämnda skedde för ungefär tre veckor sedan och sedan dess har jag funderat på att inom en snar framtid ta ut förlängningen, färga rött, verkligen satsa på en riktigt ljusbrun nyans, behålla mörkt långt och nu på sistone är jag jättetaggad på att klippa en svart page a la Uma Thurman i Pulp Fiction (förutom luggen). Yeezus Christ jag behöver hjälp!?

Detta är en sjukt konstig grej som jag inte ens kan förklara men jag har alltså väldigt svårt att se skillnad på sol och skugga!? När jag och Sofie var i Grekland fick jag fråga flera gånger vart det var sol och om jag låg i skuggan etc. Det är verkligen jättekonstigt och gör alla, inklusive mig, extremt fundersam.

Jag är jättekräsen när det gäller mat. Har i stort sett inte smakat någonting för att jag av någon anledning varit himla misstänksam mot all mat sen jag var liten. Jag har egentligen inte så svårt för smaken utan det är snarare konsistensen som jag tycker känns jobbigt. Äter nästan allt naturellt, och har väldigt sällan såser, grönsaker etc till mat. Nu försöker jag dock lära mig att testa mer och mer. Sofie är den enda som kan få mig att äta något nytt, bara de senaste veckorna har jag testat både musslor och mexikanskt.

Jag kan ofta känna att jag är född för sent och i fel generation och är nostalgisk över en tid som jag inte alls levt i. Jag älskar nämligen 50/60 talet och har gjort hela livet (Jag tycker så väldigt mycket om musiken, kläderna och ungdomskulturen. Tänk Grease).
Ibland känner jag verkligen för att spara och då tillåter jag mig typ inte ens att köpa en kaffe samtidigt som jag helt plötsligt kan känna att jag måste spendera pengar och då köper jag allt som kommer i min väg typ. Jag lägger extremt mycket pengar på kaffe/fika, mat och alkohol men är väldigt dålig på att shoppa. När jag köper kläder eller liknande måste det vara perfekt och jag måste se olika outfits framför mig. Eller man kan säga såhär; Jag kan spontanshoppa, men bara om det är något dyrt från en märkesaffär... vilket bara gör det hela ännu konstigare.

Jag har alltså druckit vin varje dag sedan vi kom till Paris... Det är så himla billigt här!

I sommar ska jag jobba på Starbucks Stureplan. Kan ju verka som ett märkligt val för alla som känner mig som vet att jag mot slutet verkligen inte trivdes när jag jobbade på Centralstationen. Men jag insåg att jag inte kommer få något annat jobb eftersom jag inte skulle kunna gå på intervju under veckorna jag är i Paris och det känns svårt att ta tag i det när jag kommer hem och sommaren redan börjat. Så jag fick ett erbjudande från Stureplan att jobba Juni-Augusti och det tog jag.

Gillar

Kommentarer