Sherlock

North Gower Street: Och nu till Londoninlägget som jag bara längtat efter att skriva. Sherlockfans som jag och Agnes är åkte vi såklart till olika inspelningsplatser så det första vi gjorde första dagen i London var att ta tåget till Euston för att komma till North Gower Street som är addressen de använt till "221b Baker Street" i den moderna bbc versionen. Trots att det snöade lite satt vi vid uteserveringen med våra varma choklad köpta på Speedy's, fotade, träffade och pratade med några andra fans osv. Omigoosh underbart.
St. Bartholomew's Hospital: På söndagen var vi ute ganska tidigt för att shoppa men det visade sig att alla affärer skulle öppna minst två timmar senare. Så vi bestämde oss för att åka till St. Barts, Sjukhus/bårhus där många (stora) scener spelats in, varför inte haha. Även om vi inte ens visste addressen hittade vi dit ganska snabbt och även om det var helt öde och jag nästan blev "attackerad" av en h(o)und var det soo much fun. Vi hittade även en telefonkiosk där massa fans hade satt upp lappar osv. Det var så fint, åh.
Scotland Yard: En snabbis till Scotland Yard på Måndagen haha. När vi väl kom fram till stationen efter massa tågbyten hamnade vi på något kontor där en vakt tittade väldigt märkligt på oss och tyckte inte vi passade in där. Ännu värre tyckte han vi var när vi glatt sa att vi skulle till polisen haha och tillslut hittade vi fram. Tog lite foton på den snurrande skylten och gick sedan till Starbucks över gatan och köpte varm choklad, i andra namn of course. Nä men hur konstigt man än kan tycka det är att vi åkte till ett sjukhus, polisen m.m. så lovar jag att om ni har någon favoritfilm/tvserie hade ni tyckt det vart minst lika kul att komma till inspelningsplatserna. Men typ bara jag, Agnes och andra sherlockfans kommer fatta det här inlägget haha. Åh, längtar tillbaka till London!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg