Smått Och Gott Från Paris

Jardin Du Luxembourg
Igår när vi promenerade runt utan mål hittade vi Jardin du Luxembourg som jag känner lite är Paris motsvarighet på Central Park. Såå fin park verkligen med vackra blommor, palmer, skulpturer och byggnader. Vi var inte där särskilt länge men skulle jättegärna gå tillbaka och fota mer eller ta med picknick och sitta i gräset!
Seine
Dessa bilder togs vid floden Seine, så fint! Det finns flera olika broar där man kan fota. Vi tänkte faktiskt ta en båttur, vi har ju så mycket tid och kan verkligen hinna med att göra allt turistigt. Det blev inte av igår men säkert någon fin dag framöver!
Sacre Coeur
Idag promenerade vi upp mot Montmartre och Sacre Coeur. Det har verkligen varit jättefint väder, soligt och varmt. Känns lite som svensk sommar ungefär. Jag har blivit jätteallergisk/förkyld så att gå upp för alla backar var lite av en ansträngning (har ju redan sjukt dålig kondition som det är och blir andfådd av att gå och prata samtidigt haha... men nu kändes det som att jag hade astma typ) men det var värt det eftersom utsikten är fantastisk! Bilderna gör ingen rättvisa, man måste helt enkelt ha varit där och sett med egna ögon! Vi gick in i kyrkan och satte oss sedan för en cappuccino, då blev jag mycket piggare! Nu sitter vi i lägenheten, ikväll blir det middag ute och kanske drinkar! Livet är allt bra :)

Gillar

Kommentarer