Stockholm in retrospect

Har inte uppdaterat så mycket på senaste men det har varit så skönt att inte använda dator så mycket i Stockholm och så har jag haft väldigt fullt upp! I Måndags, efter jul träffade jag äntligen Hannes och Sofie, åh vilken mysig dag vi hade!! Vi gick till Greasy Spoon som öppnat vid Odenplan, vi brukade alltid gå till den på söder men kändes kul att testa den nya och gillade nog den mer, kändes så öppen och stor! Åt god brunch och satt där länge, pratade om allt som hänt och öppnade presenter. Fick ju världens mest genomtänkta födelsedagspresent; En Vogue tidning från året och månaden jag föddes, från December 96! Så himla kul, tog med den hit till Paris så det ska bli kul att bläddra igenom och läsa om nittiotalsmode! Sen kikade vi i affärer, drack varm choklad på Haymarket och mötte sedan upp Olivia för middag på Vapiano. Både Olivia och Sofie ska åka till Asien/Australien så kommer inte träffa de på typ hela året, så sorgligt!!
På Tisdagen åkte jag till stan med mamma för att kika på mellandagsrean. Så mysigt att bara gå omkring i Stockholm och så fikade vi även på Wienercaféet med mini scones och varm choklad, hälsade även på Starbucks och överraskade! Så kul, började nästan sakna det lite när man var där haha. På kvällen mötte jag upp familjen + farmor och farfar för middag på Brillo! Det är lite av vår tradition att äta där och som jag hade längtat! Kalvköttbullar (som jag typ alltid tar där, så goda) och vin, var en supermysig kväll!
Efter middagen mötte jag upp Ella och Love, så roligt att träffa de!! Vi satte oss på en bar på söder och blev en del glas rosé. Pratade om allt som hänt sen jag åkte till Paris etc. När de stängde fortsatte jag och Love vidare till Malmen sista timmen. Jättekul kväll!!
På Onsdagen, min sista dag i Stockholm, hann jag träffa Agnes igen en sista gång innan jag åkte. Vi träffades på morgonen och åt frukost på Pom&Flora som även det öppnat vid Odenplan. Testade för första gången en Acaibowl och tyckte nog den kändes lite för annorlunda för min kräsna smak men kul att testa och mysigt ställe! På eftermiddagen träffade jag Nicole och Saga, vi fikade på Karla Café och satt där i flera timmar och catchade up. Så himla mysigt! Mycket bra avslut på min vecka i Stockholm.

Gillar

Kommentarer