Stockholmstips - sommar

Ikväll åker jag till Gotland med Sofie och Matilda vilket ska bli så mysigt!! Något som jag verkligen sett fram emot länge, vi började prata om det redan i våras och sedan har det ju varit lite osäkert kring om man kan åka eller inte. Hur som helst, innan jag börjar fylla bloggen med Gotlandrelaterade inlägg tänkte jag dela med mig av lite Stockholmsfavoriter från Juni. #bestofnouw

Skinnarviksberget - Vid Zinkensdam/Mariatorget ligger Skinnarviksberget med magisk utsikt över Stockholm. Hit gick jag med Alicia, Emma och Daniella för ett par veckor sedan och vi köpte med pizza från Pane Vino och rosé, bubbel för lite picknick, så mysigt. Efter några timmar sken Golden Hour vackert över berget och en luftballong åkte precis ovanför, så fint! En riktigt bra plats för sommarpicknick och solnedgångar.

Bank Hotells takterass - En av Stockholms få takterasser ligger på Bank Hotell och är så fint. Ska påminna om en Parisisk hotellsvit och det har de verkligen lyckats med. Har redan hunnit vara här en gång med Sofie och en gång med Jenny under sommarens varmaste dagar, då blev det garanterat rosé.

Cafe A La Lo - Kanske det mest populära caféet just nu i influencervärlden heter A la lo och ligger på Birger Jarlsgatan 77. Där var jag med Märta för en brunch och tyckte så mycket om det stället. Vi åt jättegod frozen yoghurt med banan, jordnötsgranola och bär tillsamman med islatte och grön juice. Vill gärna gå hit igen!

Fjäderholmarna - Bara en halvtimme från Nybrokajen ligger Fjäderholmarna, och bara några minuter om man tar båten från Nacka Strand. Det ligger så nära så jag förstår inte varför man inte åker dit oftare på sommaren? Jag var där en söndag precis efter midsommar och det var så mysigt och bra väder. Vi strosade runt på ön, drack Aperol vid en liten drink-kiosk precis intill vattnet, åt somrig lunch på Rökeriet och avslutade med glass. Superhärligt var det och verkligen ett tips!

Surfers i Humlan - Ni vet säkert redan att jag älskar Surfers och extra mysigt är det på sommaren när de flyttar från Regeringsgatan till Humlegården. Senast var jag där med Karin och Anna och vi delade på lite smårätter, precis som man ska göra där. Mina favoriter, som även är på bilden är Bang bang, räkbollarna, friterad tofu och revbensspjällen. Och drinken heter Rabarbellini, mmm nu vill jag dit snart igen!!

Lydmar - En gömd liten pärla som verkligen är ett tips. Lydmars lilla terass två trappor upp. Det känns som att komma ut till en liten italiensk terass med fontän och rosor. Här kan man både äta och dricka men när jag var där senast körde vi lite vin, chark och pommes och det var perfekt!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Hoppas du njuter för fullt på Gotland, är verkligen så avis för det verkar så otroligt fint och mysigt där! Du anar inte vad jag ser fram emot bilder och update därifrån :> Stockholm är super det också, måste ta mig dit som under sommaren! Tack för alla grymma tips <3
nouw.com/emmaengstrom
sofiahaag
sofiahaag,
Ååh vad gullig du är ❤️
nouw.com/sofiahaag