Sunday Postcard

Hej på er! Hoppas ni har haft en härlig hösthelg. Det har jag! Känner att jag hunnit med lite av allt. I fredags jobbade jag hemma hos Victor och efter jobbet åka vi in till Surfers där vi hade middag och AW med Nicole och Alfred. Superhärligt och så gott! Drack så god drink och surfers mat är ju en riktig favorit, massa goda smårätter att dela på så har ni inte varit där är det ett måste! Efteråt gick vi till Spesso och tog en drink på takterassen.

På lördagen träffade jag Agnes på söder, vi strosade runt på en mysig marknad på Katarina Bangata, jag visade henne gatan jag ska flytta till och vi promenerade runt kring Nytorget innan vi nådde vår destination: chokladfabriken, det är en riktig hösttradition. Blev choklad på choklad och efteråt var man mätt och belåten hehe. På kvällen åkte jag hem till Victor och vi lagade en riktigt god kantarellrisotto, drack rött vin och kollade på idol. Mysig kväll och dag med andra ord.

Och idag efter lite inställda planer och omplanering träffade jag Karin och Anna på Gast för en söndagslunch/fika! Vi satt där hela eftermiddagen och pratade om allt som hänt senaste veckorna! Vi är bra på att ses väldigt kontinuerligt och har nu kommit fram till att söndagar är en bra dag för traditionsenlig catch-up. Det + en kaffe så kan det inte bli fel! Nu har jag en kväll hemma själv och lagar Sofia Woods tomatsås. Vad har ni haft för er i helgen? #bestofnouw

Gillar

Kommentarer