SVARAR PÅ JULFRÅGOR

Hej på er. Jag blev taggad av fina @isabylund att svara på en jullista och det tackar man ju inte nej till, älskar såna här listor och speciellt när man kanske inte har jättemycket inspiration haha. Jag kör igång direkt!

Det bästa med julen är
Det måste vara själva julkänslan, att allt känns så himla mysigt och att allt plötsligt vill göra är att baka, titta på NKs julskyltning och gå på julmarknad. Man blir som ett barn igen haha, och allt känns så mysigt. Även om man kanske inte alltid hinner med allt man vill så är själva julkänslan väldigt mysig. Och med själva julafton så är det bästa att vara med familjen.

Min bästa jullåt är
Jag äälskar Michael Bublés julskivan, den är det första att spelas 1a December. Och då är det väl It's beginning to look a lot like Christmas eller White Christmas som är favoriterna.

Julen firas med
Mitt julfirande är väldigt lugnt och enkelt vilket är så skönt, och jag firar hemma i Nacka med mamma, pappa och farfar. När jag var mindre brukade vi ha större firande med släkten men nu senare år är det bara vi fyra och det känns jättemysigt. Julen för mig känns så familjär, då vill jag verkligen vara med de närmsta!

Favoriten på julbordet är
Haha gud vilket tråkigt svar detta kommer vara, men jag och Agnes pratade om detta senast igår faktiskt, att man äter som ett barn på julbordet.. Mina favoriter blir därför typ köttbullar. Jag är tyvärr inte jätteförtjust i julmat, och inte min familj heller (eller snarare är vi inget fan av att laga massa mat som ingen riktigt äter så mycket av) så vi äter faktiskt kalkon på julen och har gjort senaste åren. Vi skapar våra egna traditioner. Var ju på julbord med Victor, så ändå kul att få julmat nån gång under December i alla fall.

Detta vill jag ändra med julen
Något jag tycker ska ändras med julen är väl kanske konsumtionshetsen, stressen och att det måste vara på ett visst sätt. Jag tycker att man ska skapa sina traditioner och köpa grejer som den andra skulle uppskatta eller behöva, inte bara stressa julklappsköp bara för att. Jag tycker jul ska vara kombinerat med mys och inte stress helt enkelt.

Vid uppesittarkväll äter jag helst
Oj, har aldrig riktigt haft en uppesittarkväll. Men om man bara tänker vad jag vill äta kvällen innan julafton så vill jag äta pepparkakor, lussebullar och dricka glögg samtidigt som man klär granen.

Min jul i några ord
Mysig, nya traditioner, familjär, kravlös.

Några bra julfilmer
Jag älskar Love Actually som vi ser varje julafton och så gillar jag även The Holiday, så mysiga båda två.

På julafton ser jag mest fram emot den delen av Kalle Anka
Tjuren Ferdinand, tycker den är så gullig.

Vore intressant att läsa era svar på dessa frågor
Jag nominerar @emmapetersson @desireekujala och @celinelundqvists

Alla bilder är från Pinterest!

Gillar

Nya inlägg