Träningstankar

Hej på er. Kom hem för ett tag sedan och just nu sitter jag ute i det fina vädret med comfy clothes, laptopen i knät och tänkte blogga lite. Hade idrott som sista lektion. Vi har startar något nytt med att man ska planera sina lektioner själv och ha ett speciellt mål. Jag har såklart som mål; att få bättre kondition.
Så det vart ett konditionspass idag helt enkelt och det var faktiskt kul, trots att jag innan typ hatade att träna. Så tänkte faktiskt börja med det, kanske skaffa gymkort också eller nåt. Kan bli intressant.. haha.
Fast bäst var det ju på Gymmet i Florida. Det var jättehärligt att typ springa på springband eller cykla eller göra vadsomhelst och titta ut mot stranden/poolen/havet. Eller i New York där det var utsikt över Time's Square. Nice.
Ah, skulle inte vara fel.
Har lite grejer jag känner att jag vill hinna med ikväll, bland annat måla naglarna och rensa lite i min ipod/iphonens musik och bilder, kanske också kolla på en mysig film. Men men, det får bli senare, nu ska jag nog in och baka lite, haha!

Gillar

Kommentarer