Update i jultider

Hjälp! Känner mig så seg och lat nu för tiden. Jag vill så gärna typ blogga, skriva, läsa etc som egentligen bara är mysiga grejer men istället blir det bara att jag sitter med TikTok i soffan och inte alls gör såna mysiga grejer som jag faktiskt vill. Men tänkte i alla fall gå igenom lite vad jag gjort på senaste tiden:

• Anna hade födelsedagsfirande för ett par helger sedan vilket var jättelyckat! Jag och Karin var hos henne tidigare för catch up och att hjälpa till med att förbereda, alltid mysigt att fixa lite innan själva festen. Senare på kvällen gick vi ut till Mono och hade en grym kväll!

• Victors jobb hade julbord på Villa Aske och det var så pass generöst att de fick ta med sig respektive + övernattning. Så det var jättetrevligt, äter inte så mycket julmat under December helt ärligt så det är alltid kul att passa på med ett julbord. Det var Italienskt tema vilket jag gillade. När vi vaknade morgonen efter var det en så vacker Decemberdag. Isande kall men krispigt med sol och ett snötäckt landskap.

• Firat både första och andra advent med julbak. Första advent med Victor då vi gjorde knäck och mjuk pepparkaka. På kvällen skulle vi laga saffranspasta som jag planerat för och längtat till men när vi skulle smaka av upptäckte vi att matlagningsvinet jag köpt dagen innan var dåligt så det smakade verkligen inte bra. Tyvärr, vart på så dåligt humör när det inte gick att äta maten jag var så taggad för. Andra advent blev lite mer lyckad med Karin och Anna, vi bakade traditionsenlig saffranskladdkaka och drack glögg!

• Endast 5 veckor kvar till flytten nu och det planeras för fullt! Har nog bestämt de allra flesta möblerna som ska köpas och det känns så kul. Längtar så mycket tills vi har flyttat in!

• Jag och Saga var på bio en kväll och såg givetvis House of Gucci! Hört blandade recensioner men jag tyckte den var bra, och Lady Gaga var ju grym!!

Gillar