Uppdatera hemmet med Poster Store

I samarbete med Poster Store

Hallå! Jag har återigen teamat up mig med Poster Store för ett samarbete och det är jag superglad för. Deras hemsida är full av fina tavlor i skandinavisk design som är både snygga och prisvärda. Det var otroligt svårt att ta ett beslut kring vilka posters jag skulle beställa hem, valde bland massa olika alternativ som jag gillade, och man vill ju egentligen bara ha allihopa att pryda väggarna med. Visste ni förresten att Poster Store får in ny kollektion varje tisdag - så ja, det finns väldigt mycket fint att välja mellan! Tur att jag har många tomma väggar hemma så blir definitivt att beställa fler i framtiden.

Men denna gång hade jag bestämt mig för att inreda min lilla matplats och ha lite fina tavlor ovanför bordet och jag blev supernöjd med dessa motiv. Skulpturerna, den mysiga stranden och de vita blommorna tyckte jag passade fint ihop - även om de kanske inte riktigt var i samma tema kändes färgerna väldigt härliga och våriga, så det går ju verkligen att mixa och matcha med olika motiv. Tycker verkligen det gör så mycket att sätta upp posters, lägenheten får ett lyft med faktiskt väldigt enkla medel. Plus att det får nu ett ljusare och finare intryck med dessa motiv och förhöjer inredningen. Jag valde posters i storleken 30x40 (så ni får lite måttreferens) och ramar i ek, det tycker jag är så snyggt!

Och det bästa av allt är väl ändå att jag har en rabattkod till er!

Med koden haag35 får ni 35% på alla posters (förutom Selection) och det gäller i en månad, mellan 9/4 till 9/5. Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer.

Något som Poster Store gör så bra är att de har massor av bilder på tavelväggar, så att man ser hur man kan styla olika posters tillsammans. De har inspirationsbilder för affischer i olika teman och kategorier så det blir enkelt att skapa tavelväggar skräddarsydda för alla olika hem. Där har de även skrivit ut vilka mått de olika tavlorna är i vilket är jättebra, så om man gillar någon av deras inspirationsbilder och känner att man vill ha likadant i sitt hem kan man enkelt klicka hem tavlorna från bilden!

En annan positivt aspekt av Poster Stores arbete som jag uppskattar är kvalitet och hållbarhet. Alla deras posters är tryckta på papper av hög kvalitet och även hållbart producerade - de är certifierade av FSC (Forest Stewardship Council), Nordic Swan Ecolabel och International Environmental Guidelines ISO 14001. Sånt tycker jag ändå är viktigt att ta upp just för att det gör att man verkligen kan stå bakom ett företag som själva vill minimera sitt koldioxidavtryck.

Jag är verkligen så nöjd med Poster Store och kommer definitivt vilja fortsätta prydda mina väggar med deras fotokonst i framtiden!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Såå fint! Förstår att du är nöjd
nouw.com/hannakarlzzon
Matildaogren
Matildaogren,

Blev så fint!

nouw.com/matildaogren
sofilagerback
sofilagerback,

Men så fina dem var! Förstår att du är nöjd för det blev så bra!

nouw.com/sofilagerback
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fint det blev <3

nouw.com/louiseedling
Desireekujala
Desireekujala,

Så himla fint! 😃

nouw.com/desireekujala