Vårens resor?

Åh är verkligen så otroligt sugen på att resa just nu och är många destinationer jag vill till i vår! Har flera kompisar som fattat utomlands på praktik så att hälsa på blir en väldigt bra anledning att passa på att resa iväg. Har många önskade resmål så vi får se om det finns tid och ekonomi för att hinna med alla i vår.

PARIS

Paris är den enda staden som är bestämt då jag bokade för ett par dagar sedan!! Så roligt. Dit åker jag första helgen i april för att fira Karins födelsedag. Karin tar tåget från Bryssel och så bor vi hos Frida som flyttat till Paris och har en hel härlig tjejweekend med födelsedagsfirande, middagar, vin, bruncher och mycket promenerande. Anna skulle troligtvis komma ner samma helg med sina tjejer från klassen så förhoppningsvis kan vi alla tajma! Längtar så mycket att möta våren i Paris!!

ROM

Rom känns alltid som en bra idé och jag har nog totalt varit där fem gånger men man tröttnar aldrig. Jag och Agnes har nämligen pratat om att åka dit i vår, troligtvis i maj, och det skulle vara så himla mysigt! Promenera i mysiga gränder, äta mängder med pasta pizza och gelato, ta fina bilder etc. etc. En dröm! Bilderna är lånade från Parisinfourmonths.

BRYSSEL

Bryssel, en stad jag aldrig besökt men som Karin nu flyttat till för praktik så det passar ju verkligen perfekt att se en ny stad! Så måste verkligen passa på att åka dit nu när hon är där, jag och Anna pratar om att åka dit tillsammans för att hälsa på och ha en mysig weekend med Karin. Det ser ju otroligt fint ut på bilderna, känner mig nästan dum som inte ens har koll på hur det ser ut! Kanske går att få in i slutet av april, maj eller början av Juni? Bilderna är lånade från Pinterest.

GENEVE

Geneve är en stad jag heller inte varit i men det ser ju otroligt vackert ut, får lite Como-vibes av den staden när jag ser bilderna. Hanna har flyttat dit för praktik och då det inte blev av att jag hälsade på när hon bodde i Nice i vintras hade det varit väldigt kul att åka ner till Geneve. Paris och Rom i all ära men är ju väldigt roligt att besöka platser man aldrig varit i. Här pratar jag och Anna också att åka ner tillsammans. Bilderna är lånade från Pinterest.

Ja men ni ser ju, jag kommer ha fullt upp i vår haha. Skulle även vara mysigt med Köpenhamn nu när jag ändå är inne i resetankar. Hur man nu ska hinna med allting haha! Är ju tråkigt att inte ha vännerna i samma stad men man får se det som en möjlighet att resa och hälsa på!! Ser så mycket fram emot att komma iväg från Sthlm några weekends, äta massa god mat, umgås med fina vänner och ta massa härliga bilder! Paris är nu spikat så vi får se vad som bokas härnäst!

  • Resor

Gillar

Kommentarer