Week 14 Recap

Denna vecka har varit riktigt bra! Har även känt ett kreativt flow, och både panerat inlägg och fotat mycket vilket varit roligt. Tänkte gå igenom lite vad jag gjort i veckan och helgen! #bestofnouw

Måste berätta om det mest spontana som hänt på länge. Efter jobbet gick jag förbi & Other Stories för att kika på ett par klackar jag sett ut, jag hittade de dessvärre inte men hittade ett par andra liknande snygga som dessutom var på rea. Så de slog jag till på. Plötsligt ser jag min kompis Sofie i butiken och vi planerar spontant att gå ut och käka middag efteråt. Ett par minuter senare ser vi Karin i butiken - hur händer det ens, att två nära vänner till mig råkar vara på samma plats vid samma tillfälle haha. Så vi alla tre gick till Bistro Leoparden i Vasastan och åt pizza och drack vin. Det var en så härlig vårkväll och det i kombination med den spontana middagen gjorde verkligen att det blev en magisk kväll!

En dag när jag jobbade hemifrån kände jag mig ganska seg och oinspirerad av mitt hem hehe, så jag bestämde mig för att sätta mig på Löfbergs och plugga därifrån. Gott kaffe där påtår ingick så jag satt där hela eftermiddagen, skrev en jättemysig artikel till FORNI och jobbade på väldigt effektivt! På kvällen kom Victor till mig, vi lagade carbonara och kollade på nya Snabba Cash!

Men jag har också varit på världens mysigaste kontor och jobbat. För varje vecka som går blir det fler och fler möbler som kommer på plats och det är så fint! Kan inte förstå att jag 1) fick denna praktikplatsen 2) bara har en vecka kvar nu.
I fredags efter jobbet mötte jag och Victor upp Nicole och hennes kille för en parkväll. Vi satte oss på Nybrogatan 38's uteservering trots att det var rätt regnigt och blåsigt, men vi tog vara på våren haha. Sedan åkte vi hem till Nicole och Alfred där vi drack vin och beställde pizza, var verkligen en supertrevlig och rolig kväll!

På lördagen var det äntligen dags att fira Karin som fyllt 25. Vi började hemma hos henne, och hon hade fixat så fint med löjromspizza och cremant. Sedan åkte vi in till Grus Grus, vinbaren vid Odenplan, som var första gången jag besökte. Och det blir definitivt fler besök dit! Vi delade på en flaska cava, och beställde in olika smårätter - allt var supergott. Favoriten var en ricottagnocchi som var helt magiskt god! Anna fortsatte sedan vidare medan jag och Karin åkte tillbaka till henne för ytterligare lite bubbel och snack. Var en så lyckad och härlig kväll!!

Gillar

Kommentarer

emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Ser så himla gott ut!!

nouw.com/emiliakarlsson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha men hur perfekt att ni alla sprang på varandra sådär? <3

nouw.com/celinelundqvists
sofiahaag
sofiahaag,

Haha jaa det var längesen man var med om något så spontant! <3

nouw.com/sofiahaag
sofilagerback
sofilagerback,

Men så häftigt att alla ni mötes sådär haha! Låter som du haft otroliga dagar! Kram <3

nouw.com/sofilagerback
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så härliga ljusa bilder <3 Ha en fin måndag

nouw.com/louiseedling
santonia
santonia,

Ser och låter som en supermysig vecka ju!

nouw.com/santonia
isabylund
isabylund,

WOW Sofia!! Vilken vecka, så mycket inspiration från dig som alltid <3

nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,

Men ååh tack för dina fina ord 🥺🥰

nouw.com/sofiahaag
emmapetersson
emmapetersson,

Såå fint kontor! Och så mycket god mat😍

nouw.com/emmapetersson
sofiahaag
sofiahaag,

Åh visst är det fint! <3

nouw.com/sofiahaag
Monika25
Monika25,

Fint

https://nouw.com/monika25/en-liten-runda-i-stranden-efter-jobbet-37812848

nouw.com/monika25
Desireekujala
Desireekujala,

Älskar när man känner att man är fylld av kreativitet 😃 Så fina bilder <3

nouw.com/desireekujala
sofiahaag
sofiahaag,

Jaa samma här, försöker få in den känslan så ofta som möjligt!! <3

nouw.com/sofiahaag