What A Great Day

Anledningen till att jag inte uppdaterat förrän nu är för att jag haft en sjukt bra och rolig dag. Helt ärligt, allt var så nice. Hela dagen i skolan övade jag och Stella + några andra på en låt som vi ska spela/sjunga imorgon. I början hade jag jättesvårt att komma in i själva låten och verkligen våga, men sen när vi drog igenom den flera gånger blev det bara roligare och bättre. Det kommer bli gaalet imorgon. Sen gick vi till pizzerian och sen satt jag i musiken med några och försökte lära mig spela gitarr, hehe.
Nån timme innan skolan slutade åkte jag och mina kollegor (höhö) i styrelsen in till stan. Haha nä men okej så här är det, vi i skolan har ju ett elevråd, men vi har även en elevrådsstyrelse där jag råkar vara ordförande hahah. Men i alla fall, eftersom vi suttit i ett år (och lite till) tyckte vi att vi skulle hitta på något roligt i slutet. Så vi åkte till Gröna Lund. Och skolan betalade! Det var ju typ det som var bästa, haha! Nä, men det var så roligt. Det vart jag, Stella, Bella, Elias, Jesper, Daniel, Katja och sen kom även Sarah.
Vi köpte massa glass, det var typ ingen kö (varken till biljetterna eller till grejerna man åkte), jag och Stella var såå rädda i spöktåget för vi väntade på att nånting skulle hända vilket det aldrig gjorde, jag var skräckslagen för alla fåglar som cirkulerade runt oss men skrattade mest åt det sen, lovade mig själv att aldrig åka Extreme igen (den är ju hemsk), åkte massa grejer, skrattade mycket, och typ alla var så taggade! Galet. Kul dag säger jag bara! Bjuder på lite somriga bilder.

Gillar

Kommentarer