When in Rome - Day 1

Hej på er! Tack snälla för alla grattishälsningar i mitt förra inlägg, blir så glad! Jag och Victor hade planerat att åka till Rom, men jag var väldigt nervös att vi inte skulle komma iväg pga corona, inställda flyg, antigen test, kaos på Arlanda etc etc. Men som oftast oroar man sig i onödan och vi gjorde verkligen allt vi kunde förbereda oss med, och så kom vi iväg!! Dock var det några som inte fick kliva på planet för att de inte tagit covidtest så det var tur att vi hade gjort det.

Hur som helst, i söndags fyllde jag 25 år! Då ringde klockan vid 04 och taxin kom en timme senare som tog oss till flygplatsen och vårt morgonflyg till Rom. Allt gick verkligen så smidigt och vi landade i Rom vid lunchtid. Då åkte vi direkt till flygplatsen, lämnade väskorna och begav oss ut. Rom bjöd på klarblå himmel, 12 grader och sol, vi strosade runt och hamnade snabbt vid spanska trappan och Fontana Di Trevi där vi stannade för födelsedagslunch; pizza och rödvin! Efter det fick vi tillgång till vårt rum som var så bra (och extremt centralt) och då hade Karin och Anna överraskat med att köpa en flaska bubbel till oss som stod redo på kylning på rummet, hur gulligt!!
Vi drack bubbel, fixade oss och gick ut…

Vi tog oss ut och gick till en takbar för en drink. Vi började med att sitta ute men insåg ganska snabbt att en Decemberkväll blev lite för kall till och med för Rom hehe. Men vi tog varsin fördrink innan vi gick till restaurangen, Victor hade bokat bord och fixat utan att jag visste och han tog med mig till Ad Hoc, en så mysig restaurang där man kunde beställa avsmakningsmenyer med vinpaket vilket var precis vad vi gjorde. Alla rätter var så otroligt goda och allt vin vi fick in väldigt gott! Men vi åt så sjukt mycket att vi båda vart helt slut och faktiskt fick avbeställa sista rätten. Men alla som jobbade var så himla gulliga och så bra service, fick dessutom en liten olivolja med mig hem! Det var verkligen en fantastisk kväll och födelsedagsmiddag på en restaurang jag varmt kan rekommendera!

Detta var bara första dagen, fortsätter med
resten av dagarna efter jul för det finns många bilder kvar!! <3 #bestofnouw

Gillar