When in Rome - Day 3

Vi har kommit till dag 3 på vår Rom resa, vilket också var den sista. Efter frukost vid Piazza di Spagna kikade vi i lite butiker innan vi började promenera mot en del av stan vi inte hade varit vid denna resa. Nämligen mot Coloseum. Det var inga köer alls så vi köpte oss en biljett och gick in i Coloseum vilket var jättehäftigt att se! Följt av Palatine Hill och Forum Romanum som är ända från det antika Rom. Nu gick vi ingen guidad tur, men var ändå väldigt kul och intressant att strosa omkring där.

Efteråt tog vi en lång promenad mot Piazza Navona som är ett av de mysigaste torgen, där satte vi oss ner för en lunch. Prosecco och bolognese. Som ni säkert märker så har det varit mycket strosande, pasta och vinluncher etc. Med andra väldigt härligt!

Vår sista kväll började vi med en bar i närheten och tog en drink följt av middag på Restaurant Life. Åt hummerpasta, drack gott vin och delade på en efterrätt. Det är roligt för man fick tips om väldigt mycket gott Italienskt vin och lagom till efterrätten kom de in med varsin Limoncello. Vi avslutade redan på topp helt enkelt!

Dagen efter regnade det, så vi hade verkligen tajmat in vädret rätt då det var jättefint väder de andra dagarna. Vi hann bara ta en frukost på en liten Italiensk kaffebar med cappuccino och croissant innan det var dags att säga Ciao till Rom och bege oss mot flygplatsen. Men snart snart igen, älskar Italien och detta var faktiskt min och Victors första resa utomlands (iom att vi träffades under 2020) och hoppas på många fler resor framöver! <3

Gillar