Bohemian

Samma sak varenda dag. ”Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigare” ”imorgon ska jag komma upp tidigt och hinna äta frukost utan att stressa” och ändå finner jag mig själv fortfarande vaken vid 00.30 och har liksom fullt upp med att hamna bland hundratjugotvå veckor gamla bilder på någon svensk programledares instagram. Ni hör ju, jag gör ju inget vettigt!!

Men hur som haver nu när jag ändå håller på, jag haft en så bra och härlig ledig dag idag!! Träffade Elin på morgonen för frukost/brunch på Mahalo och blev en god acaibowl, har verkligen börjat älska jordnötssmör så funderar på att köpa hem och göra egen bowl! Jag och Elin jobbade tillsammans på Nk och träffades i princip varje dag så nu när det går ett par veckor mellan gångerna (nu när vi inte jobbar ihop) känns det väldigt långt! Var mycket mysigt som vanligt!

Efteråt var det dags för ett väldigt efterlängtat frisörbesök! Fortsatte att kämpa på med mitt mission impossible att bli blond efter att ha varit svarthårig länge. Det visade sig att det inte var så omöjligt!! Jag behövde bara byta frisör till någon som verkligen tog i med hårdhandskarna med mitt tydligen svårblekta hår och det visade sig att Bangerhead var precis vad jag sökt efter! Det blev verkligen så ljust och blont denna gången och är riktigt nöjd!! Ska se till att ta lite bilder när det inte är snöstorm ute!

Efter tre och en halv timme i frisörstolen träffade jag Agnes, vi fikade lite på Espresso House och såg sedan Bohemian Rhapsody på bio som var så bra! Älskar ju Queen och deras låtar så har nu under kvällen dansat runt till I want to break free på repeat i lägenheten. Som ni hör en mycket lyckad ledig dag! <3

Gillar

Kommentarer