Colourful street & Cute coffee

På senaste tiden har jag känt mig så extremt trött och seg, på nätterna kan jag inte sova vilket gör att jag vaknar upp mitt på dagen och jag har inte så mycket motivation för skolan och känns som att denna sista månad i Paris är en väntan på att åka hem till Stockholm. Låter helt sjukt, jag vill ju inte känna så och vill ju egentligen inte längta hem men det gjorde jag verkligen idag. Gick i alla fall ut på lite äventyr idag för att checka av lite punkter på min Paris-lista med lite saker jag vill hinna med innan jag åker. Promenerade genom ett soligt Paris, via Boulevard Saint-Germain, Saint Michel, Notre Dame och fortsatte längst med floden tills jag kom till min destination:

Helt klart Paris mest färgglada gata! Den hittar man på Rue Crémieux i tolfte arrondissement. Det var så himla mysigt och fridfullt mitt i stan, inga bilar utan bara människor med kameror som likt mig, kom dit för att ta fina bilder! Det kändes verkligen inte som Paris när man vistades på den gatan, husen var låga och alla var färgglada i rosa, blå, gul, grön och med fina tillhörande växter!

Och sedan promenerade jag vidare, via Bastille, Place de Vosges, Saint Paul och min gamla lägenhet tills jag kom till ett mysigt café med mintgröna bord på uteserveringen. Där beställde jag en cappuccino som var nästan lite för fin för att drickas. Har sett tidigare att man får kaffe med text på och har velat gå dit. satt och läste, påbörjade min nya F Scott Fitzgerald och kände att allt jag vill är att skriva något liknande. Och sedan när jag promenerade hem igen lyssnade jag på mysig jazz i hörlurarna och då kändes allt väldigt bra!

COLORFUL STREET
Rue Crémeux, 75012 Paris.

LE VOLTIGEUR
45 Rue des Francs Bourgeois, 74004 Paris.

Gillar

Kommentarer

Soffan
,
Åh där var jag och drack en kaffe förra året när vi var i Paris! Kolla min instagram! 😃 <3