Drömmer jag!??

Jag kan inte ens beskriva hur det känns att vara här! Drömmer jag?? Jag har väl mest bara ett ord och det är; Ä N T L I G E N!
Trots lite flygförseningar gick det hela väldigt bra och smidigt förutom att ubern och medpassageraren fick vänta på mig i typ en kvart för att jag inte hittade. Hur som helst, väl i taxin passerar vi ett upplyst Eiffeltorn och jag vill vara brista ut i skratt eller glädjetårar men jag förblev tyst och bara log stort! Jag kan typ inte ens beskriva hur bra läge jag har, bor i Marais precis vid Saint Paul så det är hur centralt som helst och jag bor precis vid ett torg fullt av restauranger så igårkväll vid elvatiden när taxin svänger in är det helt fullsatt på alla uteserveringar. Hanna mötte mig eftersom hon hade nyckeln och såklart hade hissen slutat fungera just igår men det gick trotsallt bra att få upp mina tunga väskor alla fyra våningar.
Hanna sov hos mig inatt och imorse när hon skulle till skolan gick jag upp för att packa upp allting och fixa fint i lägenheten. Min första lilla lägenhet. Sen promenerade jag till Notre Dame (max tio min) för att möta upp Hanna och vi strosade runt i Saint Germain. Sen satte jag mig på Les Deux Magots för lunch och en iskall cola i den stekande solen, det är verkligen hur varmt som helst. Satt där ganska länge och skrev lite i min anteckningsbok, tittade på folk, pratade lite med paret som satt vid bordet bredvid då de frågade om jag var bloggare haha och hann facetimea med Ella!! Har även hunnit en sväng till Laduree för macaroons, promenerat, storhandlat (det allra nödvändigaste; pasta och vin) och nu ska jag nog till Bastille eller stanna här i Marais för att chilla med Hanna i nån park. Kan inte fatta att jag är här?? Mår så bra!!

Gillar

Kommentarer