Februari Update

Januari och Februari har inte varit mina bästa bloggmånader men mars!! Jag känner att i mars blir det bättre, ljusare varmare dagar, mer inspiration, mer bilder etc. Vill bli bättre på att skriva lite mer om mina dagar så tänker att jag gör en liten Februari update!

Februari har ju inneburit att jag börjat min praktik på FORNI och jag trivs så bra!! Har försökt få praktik där så länge så är riktigt glad att jag äntligen kom dit! Har varit en hel del fokus på artiklar, instagram, inspelningar, sociala medier, foto och sånt jag tycker är kul!

Jag och Victor firade alla hjärtans dag med lite drinkar och bubbel på fina fina Bank Hotel och gick sedan över till Restaurang BAR för middag. Var så längesen jag var där, men fortfarande lika bra!! Vi tog in lite rökta räkor, havskräftor till förrätt, smakade som svensk sommar! <3

Jag och Anna var på Garba vilket jag skrev om lite i förra inlägget, och vi hade även Paris-kväll med baguette, chark och franskt vin! Har även haft bokklubb, middag med Karin, haft bokklubb, lagat Vodkapasta med Sofie och Matilda och beställt takeaway med Agnes. Så lite såna hemmamiddagar har det ändå blivit!

Victor fyllde år i slutet av månaden, då det var på en tisdag körde vi middag hemma och lagade lite extra gott plus drack bubbel. På fredagen fortsatte vi firandet med middag på Restaurang Tegelbacken som var första gången för oss båda! Det är Marcus Aujalays restaurang och det var verkligen så gott. Men smakar det så kostar det hehe! Men ett bra ställe att gå till när man vill fira! Man beställde in flera rätter och min favorit var tryffeltortellini, magiskt god!!

Så taggad på det finare vädret och att det är mars imorgon!! Taggad på att ta fler bilder, vara ute i solen, gå promenader och börja känna lite mer livsglädje igen haha!

Gillar

Kommentarer