iPhone 12 (!!)

Blå iPhone 12 med skal + stickers från Holdit.

Hej hörni! Mitt abonnemang på mobilen gick ut för nästan ett år sedan men tänkte inte så mycket på att skaffa en ny mobil. Tänkte att jag skulle vänta ut tills den verkligen inte fungerar mer. Men så dök IPhone 12 upp på marknaden och jag blev plötsligt väldigt sugen på att skaffa den!! Sagt och gjort, nu har jag en helt ny iPhone 12 och jag är så glad och nöjd!

Har bara haft den i några dagar men tycker hittills att den allra största skillnaden är kameran. Jag gick från en 8a till 12 så det var en väldigt uppgradering på kameran, jag tog några bilder för att visa hur bra den är! Utöver det är den ju otroligt mycket snabbare, batteritiden håller väldigt länge och det är 5G nät, skärmen är mycket större och videokvaliteten är grym!

Vänstra bilden tagen i ett mörkt rum med endast några få ljuskällor, fortfarande bra kvalitet.
Högra bilden tagen med en funktion som gör att det går att ta ljusare bilder i mörker. Båda bilderna är oredigerade!

Vänstra bilden är tagen med längsta utzoomningen, högra bilden är tagen med längsta inzoomningen. Fortfarande så bra kvalitet! Båda bilderna är oredigerade.

Kommer fortsätta lära mig funktionerna och lära mig kameran. Men älskar att ha en så otroligt bra kamera i mobilen, nu behöver jag inte ta med mig systemkameran så fort jag vill ta lite finare bilder. Nu är denna faktiskt nästan bättre!! #bestofnouw

  • New in

Gillar

Kommentarer

feliciatingberg
feliciatingberg,

Åh den verkar super bra ju! 😍

nouw.com/feliciatingberg
amaliev
amaliev,

Har lyst på den selv, får se om jeg bytter til den i mars neste år, har sånn svitsj abonnomang, så jeg kan bytte min gamle med den jeg har nå.

nouw.com/amaliev