Let's Talk Fashion

Jag pluggar nu på Sorbonne, eller rättaresagt på deras språkskola som är i en annan byggnad. Då pluggar jag franska och tar även föreläsningar/kurser i Civilisation & Litteraturs och Media & Kommunikation. Det är bara tre månader och slutar i Januari och helt ärligt börjar jag faktiskt bli sugen på att plugga vidare "på riktigt". Alltså inte bara kurser utan en riktig utbildning, och jag vill stanna här i Paris. Jag kan inte tänka mig att lämna denna stad på ett tag och det känns konstigt att åka hem nu när jag börjar få ett liv här och lära mig språket. Jag har tidigare tänkt att jag vill plugga PR eller mode och har hittills inte hittat några pr-utbildningar här i Paris som är på engelska så tidigare idag kom jag in på mode spåret igen, närmare bestämt Fashion Business.
Fashion Styling & Creative Direction Utbildningen fokuserar på bland annat Fashion styling, copywriting och PR, social media, fashion product management etc. Utbildningen är på Istituto Marangoni.

Fashion Business Utbildningen fokuserar på bland annat The role of the fashion buyer, fashion retailing and digital marketing, brands and branding, the fashion system etc. Utbildningen är på Istituto Marangoni.

Fashion Business Strategy and Communication "This program is dedicated to the business of fashion, specialising in marketing communications and distribution in the designer and luxury market". Utbilningen är på ESMOD Paris.

Fashion Marketing Utbildningen är på IFA Paris.

Gillar

Kommentarer