Listan om sommarstil

Innehåller affiliate-länkar

Ja ska vara ärlig, jag har inte jättemycket inspiration till blogginlägg just nu. Jag har väldigt många härliga sommardagar och kvällar men vill liksom skriva om någonting annat än bara vad man har gjort (vilket dock såklart också kan vara mysigt att skriva/läsa om). Men så började jag komma på en liten stil-lista med sommartema, det kändes passande!


Beskriv hur du vill ha din sommarstil? Mycket ljusa färger, vill egentligen ha så lite svart som möjligt faktiskt (vilket jag annars har från topp till tå resten av året). Vill ha mycket kjolar och klänningar, gärna fina plisserade kjolar och somriga klänningar med fina mönster. Så det står högt upp på önskelistan. Jag vill även ha fina nya små toppar (typ som min nya från Gina Tricot). Om jag ska ha byxor i sommar vill jag ha mina slitna jeans eller typ fina linnebyxor i en beige nyans.

Bekvämt eller uppklätt på sommaren? Uppklätt tror jag nog, speciellt när man bor i Sverige och bara har några månader om året där det är fint väder, då vill jag passa på att ha fina klänningar och klackar ändå. Känner att jag i såna fall hellre är mer bekvämt klädd på vintern i såna fall. Nu har jag ju dock börjat använda sneakers vilket är väldigt bekvämt när jag annars gärna har klackar.

Färg på naglarna? Vitt!! Älskar vita naglar på sommaren man ser så himla brun ut då haha! Annars typ klarrött eller knallrosa.

Vems sommarstil inspirerar du dig av? Har verkligen fastnat för Bianca Gonzalez fina bilder och stil, den känns väldigt somrig med fina klänningar med blommiga print, stickade tröjor till kvällarna och snygga jeans.

Vilka färger vill du klä dig i? Som sagt ljusa färger. Vitt, beige, ljus denim, pastellfärger (typ pastellgul och lila). Och guldsmycken, fint när man är brun!

Vad vill du bli bättre på att använda? Hattar!! Har många hattar hemma och även köpt en ny, även den från Gina Tricot, men det var längesen jag faktiskt använde hatt så det vill jag bli bättre på att använda igen. Och typ mer klackar? Var på en drink förra helgen där en av teerna kom i fina klackar och jag tänkte "det vill jag bli bättre på att använda", även om det verkligen var jag för typ ett år sedan. Har blivit för bekväm i mina sneakers haha, skärpning. Mer klackar och hattar för mig i sommar.

Gillar

Kommentarer