Made it to Amsterdam

Äntligen i Amsterdam!! Igår ringde klockan vid 04.30 så det var en tidig start på dagen. Men det var skönt att resa så tidigt så att man verkligen har hela dagen när man kommer fram. Vi anlände till staden från flygplatsen i en Tesla och Agnes sade det legendariska ”Inte för att vi är framme än men jag skulle kunna tänka mig att flytta hit” haha.

Vi började med lunch på Café George, ett ställe jag var på förra gången jag var i Amsterdam och det visade sig att vi bodde jättenära. Sedan strosade vi runt i staden, gick lite vilse, fotade en hel del och förundrades av alla fina hus bland kanalerna!

Tycker inte det är det lättaste att hitta i den här staden utan karta, oftast när jag känner att vi borde svänga åt ett håll hamnar vi helt fel hehe. Så ja, vi gick lite vilse men det är ju det bästa, då utforskar man staden! När vi hittade tillbaka mot centrum fikade vi på Pluk Amsterdam och sedan tog vi oss tillbaka till hotellet och vilade lite. Det var välbehövligt, jag somnade på en sekund haha. På kvällen tog vi oss ut för middag och hamnade på ett jättemysigt Italienskt ställe som kändes helt i vår stil. Det var en mycket bra första dag i Amsterdam!! <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer