S O M M A R

Hallå! Var ett tag sedan men... sommaren kom emellan ;) nu har jag i alla fall samlat på mg lite bilder som beskriver lite vad jag haft för mig senaste tiden!

- Jag och Elin har ett nytt stammisställe och det är Mahalo på Odengatan! Vi har bara varit där två gånger men längtar redan tills nästa gång, deras smothiebowls är så goda!! Med jordnötssmör och bär och banan!

- Var på Dramatenterassen med Nicole, Linnéa och Julia en lördagskväll! Har varit där en gång tidigare och tycker det är så mysigt ställe så blir säkert många fler gånger under sommaren! Drack en god drink; French Love och för tjejerna blev det rosé, riktigt somrigt!

- Var ledig i måndags, så skönt det händer ju aldrig!! Men det har varit rätt mycket på jobbet med reastart och ny kollektion så det var välbehövt! Mötte upp Karin, vi fikade på Café Pascals uteservering och promenerade runt i stan!

Hade en riktigt lyckad midsommar i fredags! Jobbade först under dagen men när jag slutade sprack det upp och blev soligt! Åkte ut till Nacka med Saga, Nicole och Viktor och åt midsommarlunch, solade, drack massa somriga ciders osv. Sen kom Fabbe och Calle och vi spelade kubb och hade en riktigt trevlig kväll!

Och igår på midsommardagen träffade jag Elin på kvällen och gick till ett annat av våra stammisställen, Surfers som nu öppnat i Humlegården. Vi beställde massa drinkar och god mat och kollade på matchen! Jag är ju verkligen inte den som kollar fotboll eller följer VM men var riktigt kul att se, plus att det var helt fullt och bra stämning! Jättehärligt avslut på midsommarhelgen!

Gillar

Kommentarer