Sista dagarna på året

Gud vad dagarna går snabbt!! När jag tänker att jag inte uppdaterat ”på ett par dagar” visar det sig att det gått typ tio. Har i alla fall haft en otroligt mysig jul med lugna dagar och jag kände mig verkligen utvilad efteråt, så skönt efter en hektisk höst! Men i mellandagarna har jag hunnit med mycket!

- Träffade Saga och Nicole i torsdagskväll, vi har inte umgåtts på väldigt länge och det blev en riktigt mysig kväll! Vi hängde hemma i Nicoles nya lägenhet, lagade så god kycklingpasta och drack vin och pratade hela kvällen!

- I fredags blev det en spontan kväll efter jobbet med Sofie, Matilda och Linus! Vi drack rödvin, gjorde god hemmagjord pizza och planerade inför nyår. Var en riktigt härlig kväll, hade egentligen ingenting planerat och älskar när det blir så spontant!

- I lördags efter jobbet träffade jag Julia på Cavabaren, det var stimmigt och mycket folk - som alltid där och vi hade en mysig kväll! Vi har inte heller setts på väldigt länge så det var skönt att vi äntligen fick till det och hade en hel kväll att catcha up! Blev även bjudna på en flaska bubbel av sällskapet vid bordet bredvid haha!

- I söndags var jag ledig men behövde plugga, blev dock inte överdrivet mycket av det då jag hade lite svårt att komma igång! Istället blev det lite mer av det sociala, träffade Jenny som var i Sthlm för en lunch på Mahalo och på kvällen blev det middag på Pane Vino och bio med Agnes!

Gillar

Kommentarer