Strolling in Amsterdam

För en vecka sedan kom jag tillbaka till Paris efter en mysig weekend med mamma och pappa i Amsterdam och har ännu inte hunnit redigera och ladda upp alla bilder. Amsterdam var en så fin stad med alla kanaler och hus som såg ut att vara tagna från en saga. Det kändes som en riktigt höstig stad och skulle jättegärna åka tillbaka under en weekend i September/Oktober. I stort sett alla i Amsterdam cyklar och tror det finns nästan lika många cyklar som invånare i staden. Var så fint att se cyklarna stå parkerade vid broarna!

Staden var full av mysiga och fotovänliga caféer så det blev en hel del fika och alla restauranger vi besökte var också väldigt bra! Café George hade jag sett ut sedan innan men resten av ställena hittade vi på plats. Något av det bästa med att strosa runt i en ny stad är att upptäcka mysiga caféer där man kan sätta sig för en kaffe!

Strosade runt, gick vilse flertalet gånger, fikade och åt gott, shoppade i mysiga butiker, fotade så mycket som möjligt, åkte båt på kanalerna, var på Van Gogh museum, utflykt till tulpanparken, lärde sig mer om staden, kikade i fönstrerna till gallerier, beundrade staden etc etc. Så såg vår weekend ut i Amsterdam och kan verkligen rekommendera att åka dit. Skulle gärna åka tillbaka snart igen!! <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Åh så fina bilder! 😍
amandalarsson.nu
sofiahaag
sofiahaag,
Tack snälla!! <3
nouw.com/sofiahaag