The Sunday Post #5 - 8 Bad Habits

Hej på er! Var inne i veckan på Martinas blogg och hittade en artikel hon länkat till. Titeln löd 8 Bad Habits You Should Break To Be More Productive. Detta var då de åtta "dåliga vanorna" som artikeln tog upp;
Looking at your phone - Staying in your comfort zone - Procrastinating - Constant email checks - Skipping meals - Not working out - Not prioritising - Trying to be perfect.

Jag kan verkligen känna igen mig i många av dessa punkter, speciellt efter jag kom till Paris. Jag tränar ju aldrig (det gjorde jag ju i och för sig inte i Sverige heller), jag kollar mobilen ca hela tiden och uppdaterar diverse sociala medier, jag har världens sämsta matvanor och kan oftast äta bara en gång om dagen (inte bra, ta inte efter!!) och jag tror detta gör att jag blir jättelat och inte prioriterar rätt och skjuter upp saker. Inte bra alls. För några år sedan kände jag mig så himla driven, jag gick i sista året på gymnasiet och hade samtidigt två jobb, jag ville jobba stenhårt, tjäna mycket pengar och målet var ett penthouse i New York. Nu känner jag mig så himla lat hela tiden och vi fick i läxa att göra ett collage med bilder att göra moodboard av och det tyckte jag kändes så jobbigt!?

För något år sedan gick jag med i ett Network Marketing företag för jag ville testa något nytt men hoppade av väldigt snabbt då jag inte kände att det var min grej. Allt handlade om att man skulle vara inspirerande, att man ska lyckas, att man ska vara framgångsrik och exakt allt handlade om framgång och jag tror jag blev så extremt trött på det att plötsligt spelade det inte längre så stor roll att jobba hårdast, tjäna mest och bo högst upp i en skyskrapa i New York. Plötsligt kändes det helt okej att ta det lugnt och inte jobba ihjäl sig när man inte ens hunnit fylla tjugo.

Nu saknar jag dock lite att ha lite driv, en vilja att ta sig framåt, utvecklas, vara aktiv och produktiv. Tror verkligen att dessa "dåliga vanor" är en stor del till varför jag känner mig "lat" och oproduktiv. Så mål för kommande period är att verkligen se över mina matvanor, få tillräckligt med sömn varje natt (varken för mycket eller för lite och inte somna för sent), gå ut och powerwalka eller springa för att få lite energi och faktiskt kunna lägga ifrån mig mobilen eller datorn innan jag börja uppdatera Facebook sjutton gånger i minuten. Vill ni läsa hela artikeln hittar ni den HÄR. Har ni några tips för att bli mer produktiv eller några dåliga vanor som ni försöker sluta med för att bli mer drivna?

Kram denna Söndag.

Gillar

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Härliga bilder!
nouw.com/iidajjohansson