The Weekend

Åh, så himla bra helg som tyvärr gick alldeles för snabbt! I Fredags mötte jag upp Julia och Agnes för lite drinkar på Miss Kô och sedan vin på Hotel Costes. Gillade verkligen det stället, så snyggt och inspirerande människor (speciellt nu under fashion week).

Och på lördagen var det äntligen dags för Bubbles & Brunch på Matignon och det var tredje gången för mig att vara med och jobba när de kommit hit till Paris, denna gång med Julia och Agnes. Var verkligen hur kul som helst och så bra stämning redan från start. Mängder av Moet, live-saxofon, många champagnebeställningar för oss att gå ut med i diverse utklädnader och denna gång var det så snygga teman såsom Moulin Rogue och Gatsby. Det var väl enda gången i livet man hade anledning att ha på sig korsett, tyllkjol och boa. Var verkligen en grym dagsfest, saknar typ redan att vara där haha.

Efteråt körde vi middag och drinkar på Miss Kô och promenerade genom Champs Elysées med en flaska Moet och macaroons från Ladurée, livet i Paris alltså haha. Det slutade med att vi hamnade på Yeeels och fick både champagne och pizza (dröm <3). Blev dock en väldigt tidig hemgång för oss alla men då hade vi ju trotsallt redan festat hela dagen.. Riktigt lyckad helg!

Gillar

Kommentarer