Travel 2018

Att det redan gått två månader sedan jag och Saga var i Italien!? Helt sjukt, men det kliar lite i fingrarna efter att boka en ny resa hehe. Speciellt nu inför sommaren, har tagit två semesterveckor och hade varit roligt att åka iväg på en härlig resa.

LISSABON
Är verkligen så himla sugen att besöka Lissabon i sommar, har tänkt på det de senaste dagarna. Aldrig varit där men har senaste tiden sett så himla härliga bilder därifrån och skulle själv vilja uppleva staden. Verkar finnas så fina hus/byggnader och mysiga ställen!

AMSTERDAM
Var i Amsterdam en weekend med familjen förra maj och tyckte verkligen om den staden, med kanalerna, alla mysiga caféer och butiker etc. Skulle gärna åka tillbaka på en weekend i höst, tillexempel i September. Känner verkligen att det skulle vara en underbar höststad!!

PARIS
Senast jag var i Paris var i November och har ju sagt att jag vill åka minst en gång per åt till Paris. Helst kanske en gång på våren och en på hösten men nu i våras blev det ju två veckor till Italien istället. Men skulle vara så mysigt att åka till Paris i September eller Oktober, när det fortfarande är varmt men så fint och höstigt. Sitta på favoritbrasserier och caféer, gå till alla ställen man saknat etc.

Sen skulle det även vara väldigt roligt att göra lite weekends i Sverige i sommar, tillexempel till Göteborg och Visby. Och är väldigt inne på en weekend i Köpenhamn likt förra sommaren, aah så mycket planer så lite tid! (Bilden från Lissabon är från google resten är mina)

  • Resor

Gillar

Kommentarer