Vad jag vill göra i Paris

Om ungefär exakt en månad åker jag till Paris på en weekend och jag är så taggad! Paris i Oktober känns så perfekt. Åker dit för att träffa alla vänner som bor kvar där, strosa runt på Paris gator även själv och gå till alla favoritställen. Tänkte göra en liten lista med vad jag vill göra när jag är i Paris <3

Ralph Lauren har en så mysig innergård till deras café och restaurang. Tänker att jag gärna vill ta en cappuccino där, då får man även alltid med karameliserade popcorn på sidan. Eller varför inte äta brunch där, senast var det typ det godaste på riktigt länge. Var en extrem matkoma efteråt haha.

Äta lunch på någon av favoritbrasserierna; La favorite, St Regis eller Cafe Charlot. Stammisställen allihop, gärna en god lunch på uteservering och ett glas rött.

Utelivet i Paris! Känns som att många klubbar som jag brukade gå till när jag bodde i Paris har stängt igen, t.ex Titty Twister och Cartel. Så helt ärligt vet jag inte alla ställen man går till nu för tiden. Men vill hur som helst göra ett stopp på mitt favoritställe, min favoritklubb i Paris - Manko Cabaret!!

En middag på någon av Ober Mama restaurangerna är givet!!


Strosa runt på Ile Saint Louis / Stanna till på Café De Flore.

Definitivt passa på att äta massa macaroons!! Ska även köpa te och nyckelring från Ladurée hade jag tänkt // Picknick vid floden!

Är så taggad på en höstweekend i Paris. Bara strosa runt bland gatorna eller längst med floden, ta fina bilder, gå klädd i fina höstkläder och skor, ta en kaffe eller glas vin lite överallt och bara andas Parisluft! Aah det är så mycket jag vill hinna med och uppleva!!

I hope I never lose touch with Paris!

Gillar

Kommentarer