Week 17 Recap

Åh vet ni var jag sitter nu? På min balkong!! Även om det är lite kallt just nu känns det väldigt härligt att ha en. Veckan har passerat och den har varit bra måste jag medge! Just nu har jag fastnat i en period av att känna mig lite uttråkad och kanske även lite ensam, men viktigt att se och påminna sig själv om allt man faktiskt hittar på och alla man omger sig med. Så här tänkte jag göra en liten Recap av en faktiskt väldigt bra vecka, trots mycket jobb!

Jag har druckit vin med Karin på Strandvägen 1 när jag slutade tidigare i måndags. Jag har varit på en training på Ralph Laurens huvudkontor som var så fint (bild ovan), ett sånt huvudkontor skulle vara en dröm att jobba på i framtiden. Har även hunnit med att catcha up med Julia över goda acaibowls på Mahalo!

I torsdags blev det en spontan kväll efter jobbet med Frida, Karin, Sofie, Amanda på Fridas takterrass på lilla Essingen! Så mysigt, dock var det ganska molnigt och kallt men vi satt där med filtar, rosé och thaimat så det var en otroligt mysig kväll!

Igår efter jobbet träffade jag Elin och vi skulle fira hennes födelsedag och det blev en riktigt härlig kväll, en start på allt vi har framför oss! Vi åt och drack massa gott på Surfers, vårt stammisställe där vi faktiskt var exakt ett år tidigare för första gången (även då för att fira Elin). Sedan hade vi väldigt öppna planer men Stureplan 1 som precis hade öppnat för säsongen såg väldigt inbjudande ut med mycket folk och värmelampor och det blev en riktigt rolig kväll där, vi lärde känna ett stort gäng, drack Aperol och började snacka med halva baren! En sån kväll man kommer minnas länge <3

Idag träffade jag farfar och hade en inredningsdag på stan med honom! Vi fikade på Vetekatten, köpte balkongmöbler till båda våra balkonger (vi bor grannar) från Åhléns, och puffar från HM Home! Blev verkligen nöjd och ser fram emot middagar, vi kvällar, frukostar och solnedgångar här! Tänker att jag ska köpa en ljusslinga, en liten matta och krukväxt (gärna citronträd!!). Har en väldigt liten balkong men man kan göra den så mysig!

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men så himla mysigt & jag älskar verkligen dina bilder!! <3
nouw.com/lillymihlte
sofiahaag
sofiahaag,
Åh tack, vad glad jag blir!! 😍
nouw.com/sofiahaag