Weekend Recap

Hallå där denna söndag! Ytterligare en vecka har gått och det snabbt... Tänkte skriva lite om helgen där jag dessvärre inte tog några bilder, men hade en väldigt trevlig helg!

I Fredags var jag ledig och började dagen med brunch på Greasy Spoon vid Odenplan med mamma och pappa. Var så mysigt, vi går så sällan på brunch tillsammans här i Sthlm så kändes väldigt trevligt att hitta på någonting vilket vi blivit bra på sen jag flyttade hemifrån. På kvällen mötte jag upp Elin och Jane på Surfers för middag och goda drinkar. Så härligt verkligen, vårt stammis ställe och det är så gott!! Sedan fortsatte jag och Elin vidare en sväng till Strandvägen 1.

I Lördags jobbade jag några timmar vilket gick bra och sen gick jag hem och vilade på eftermiddagen haha, orkade verkligen inte göra någonting innan jag skulle börja fixa mig för en kväll med Sofie och Julia! Vi var hemma hos Sofie och drack bubbel och hade det så mysigt, sedan drog vi in till stan och var en sväng på Obaren och Berns.

Idag, Söndag, jobbade jag också några timmar men det är ju rätt värt när man får dubbelt betalt. Efter jobbet träffade jag Agnes och tanken var att vi skulle gå till Mr Cake som ingen av oss varit på men det var så sjukt mycket folk!! Så vi fortsatte vidare till Café Saturnus istället och delade på en stor bulle och drack varsin varm choklad. Agnes tid en stor och fick verkligen en skål fylld med varm choklad haha. Nu är jag på väg hem till Nacka för att ha en söndagskväll med mamma, vi ska laga middag tillsammans osv. Mysigt!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer