Woke up in the south of France

Åh det känns verkligen helt fantastiskt att vara här i Nice och veckan kunde inte startat bättre än med att jag vaknade upp i södra Frankrike. Så härligt att få se havet och känna att man är på semester och bara kopplar av. Inte för att jag har världens stressigaste liv i Paris.. men ändå! Började dagen på en strandrestaurang och åt typsik fransk frukost i solen. Riktigt härligt!

När attacken nyligen hänt i Stockholm är det oundvikligt att tänka lite på lastbilsattacken här i Nice på Frankrikes nationdaldag förra sommaren. Hittade en fin minnesplats på promenade des Anglais med blommor och ljus för att hedra offren från den kvällen. Usch så hemskt med dessa attacker!

Sedan hittade jag ett utkikstorn och det är självklart något jag måste upp till med kameran i högsta hugg. Så fin utsikt på hela staden med alla färgglada hus, såg verkligen ut som ett vykort!

Det jag fotat mest hittills är absolut olika palmträd haha, så fint och det är ju inte riktigt något man ser mycket av i varken Stockholm eller Paris så jag passar på!

Fina hus i olika nyanser av rosa <3 Promenerade runt länge vid stranden och även mer upp mot staden. Det man ska göra när man är i en ny stad är helt klart att promenera och gå in på alla gator man tycker ser mysiga ut tills man går lite vilse. Så där gick jag med shorts och T-shirt och tyckte stundvis jag var alldeles för varmt klädd så jag satte vid på en restaurang intill stranden. På övervåningen hade de en balkong så där satt jag med cola, bok och solade. Så härligt, älskar att vara här! Nu ska jag lämna hotellet och gå ut för middag och vin, kanske även någon drink eller glass för att avsluta kvällen! Bisous Bisous.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Miss Baby Peaches,
MEn jääääädrar så härligt det ser ut!
missbabypeaches.se/
Emelie andersson ,
Åh så fina bilder 😊
emeliiiiieandersson.blogg.se
ISA,
förstår du ens hur vackert detta är!?? åh älskar verkligen dina bilder <33
www.isabyl.se